Înmormântarea lui Bogdan Stanoevici. Unde va fi depus trupul neînsuflețit al actorului

Înmormântarea lui Bogdan Stanoevici. Unde va fi depus trupul neînsuflețit al actorului

Apar noi detalii cu privire la slujba de înmormântare a lui Bogdan Stanoevici. Actorul a murit marți, 12 ianuarie. El fusese internat pentru coronavirus.

Apar noi detalii cu privire la slujba de înmormântare a lui Bogdan Stanoevici. Trupul neînsuflețit al regretatului actor va fi depus, vineri, 15 ianuarie, începând cu ora 12.00 la capela Cimitirului Bellu-ortodox.

Sâmbătă, 16 ianuarie, rămășițele pământești ale actorului Bogdan Stanoevici vor fi incinerate în cadrul unei ceremonii la care va participa doar familia și apropiații.

EXCLUSIV. Mâine începe Marea Vaccinare. De ce nu e nimeni pregătit

Ne puteți urmări și pe Google News

Actorul Bogdan Stanoevici a murit în dimineaţa de 12 ianuarie 2021, la vârsta de 62 de ani. Acesta fusese internat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, din cauza complicaţiilor generate de Covid-19.

Stanoevici a condus Ministerul pentru Românii de Pretutindeni în guvernul Ponta. De asemenea, Bogdan Stanoevici a fost șeful Circului București și a candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Apar noi detalii cu privire la slujba de înmormântare a lui Bogdan Stanoevici

De la debutul pandemiei de coronavirus, regretatul actor a adus constant critici cu privire la măsurile de protecție adoptate de autorități.

În 16 mai 2020, Bogdan Stanoevici a participat la un miting împotriva presupusei „dictaturi sanitare” în Piața Victoriei.

În urmă cu câteva luni, actorul declara că masca o poartă doar oamenii bolnavi, făcând referire la o declarație a fostului ministru al Sănătății.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum. Faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos.

Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi… oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative.

Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes.

Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, declara Stanoevici.