William vs. Harry. Care prinț câștigă bătălia regală?! Faptele vorbesc de la sine

William vs. Harry. Care prinț câștigă bătălia regală?! Faptele vorbesc de la sine

O nouă „bătălie regală” a început în Marea Britanie. S-ar părea că rolurile dintre prințul William și Harry s-au inversat.

Este precum un sezon din „Urzeala Tronurilor”: o bătălie a unei dinastii nobile dintre un prinț ce va moșteni tronul și altă persoană care se luptă să scape de tron.

Amândouă persoanele încercând să atingă inima unei noi generații de urmași și să remodeleze lumea după ce pandemia de Covid-19 se va sfârși. Ultimul an i-a surprins pe cei doi prinți, William și Harry, într-o încercare de a găsi „o voce mai puternică”, adică o audiență mai mare. Pe cealaltă parte a Atlanticului, Harry semnează cu giganții media Netflix și Spotify într-o încercare de a-și mări numărul de urmăritori.

Pe cealaltă parte a oceanului, William recurge la metode mai tradiționale în încercările sale de a remodela lumea lovită de Covid-19.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cine câștigă „bătălia”?

La un an de la ruptura dintre el și familia regală, Harry refuză să fie redus la tăcere. El a fost de acord să renunțe la titlul său și să se depărteze de lumea regală, îndepărtând chiar și termenul „regal” de pa pagina sa personală.

Dar el a moștenit flerul mamei sale și nu vede niciun motiv suficient de bun pentru a renunța la a mai face fapte bune, dar la un alt nivel și într-un mod diferit. Tocmai când mama sa și-a declarat ambiția de a deveni o „regină a inimilor”, Harry dorește să nu mai fie prințul Marii Britanii, ci „prințul întregii lumi”.

Ambițiile lui William par să țintească ceva mai jos, dar să fie mult mai bine focusate pe scopul final.

În mod impresionant, intonația celor doi s-a schimbat drastic.

Odată, Harry era blând și glumeț, iar acum mesajele sale video sunt făcute într-o notă mai severă, el distanțându-se de publicul său. William era cel care prezenta o notă a regalității mai înaltă, dar acum pare să aibă o „inimă mai caldă”.

Dovada o face chiar mesajul său de Crăciun. Pentru mulți, cel mai important moment regal al anului a fost videoclipul în care apare William și Kate, în timpul vizitei de la London Palladium.

Împreună cu George, Charlotte și Louis, ei le-au mulțumit muncitorilor cheie, dar și copiilor acestora, pentru eforturile depuse împotriva Covid-19, scrie Express.co.uk.