A dat molima în serviciile de spionaj. Virusul britanic mutant și iubirile interzise

A dat molima în serviciile de spionaj. Virusul britanic mutant și iubirile interzise

„Pacienta italiană” infectată cu virusul britanic mutant este o spioană, iar cazul ei pune într-o situație extrem de delicată serviciile secrete din Europa

Italia a raportat ieri primul caz de infectare cu virusul britanic mutant. Este vorba despre o femeie care s-a întors recent de la Londra împreună cu partenerul ei englez. Doamna cu pricina, în vârstă de 42 de ani, se află acum izolată la domiciliu ei din Roma, potrivit agenției Adnkronos, după ce testul care i s-a făcut la spitalul militar Celio a avut rezultat pozitiv pentru virusul mutant.

Va împlini Papa Francisc profeția apocaliptică făcută acum 900 de ani? El e ultimul papă?

Deși femeia se simte bine, cazul ei amenință să declanșeze un scandal de proporții în serviciile secrete, scrie site-ul Sassate. Femeia este „un 007” care lucra la Londra pentru serviciile de informații externe italiene.

Romeo și Julieta, în vremea  Brexit-ului

Și asta nu e tot, nici partenerul englez al doamnei este și el, se pare, implicat în activități de același fel, dar pentru serviciile britanice. Potrivit site-ului Sassate, iubitul italiencei este un fost ofițer al armatei britanice, care s-a mutat în capitală nu cu mult timp în urmă.  Acum ar lucra pentru MI6.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alertă în UE! Virusul mutant se răspândește rapid. Milioane de români, în pericol

Pentru a încerca să păstreze ascunsă relația cu „colegul”, femeia ar fi evitat să-și anunțe superiorii că a fost depistată pozitiv după călătoria la Londra. De aici și alarma data în birourile AISE (L’Agenzia informazioni e sicurezza esterna) și îngrijorarea celor care au întâlnit-o înainte de a fi testate, scrie cotidianul italian Il Giornale. Cum și cât au colaborat cei doi “porumbei” și mai ales în avantajul cui, rămâne să se stabilească.

„Alarmism nejustificat”

În ceea ce privește varianta engleză a Covid-19, în prezent nu există prea multe certitudini. „Marea Britanie raportează că această variantă a Coronavirusului se transmite mai ușor, dar nu există elemente care să ne facă să creadem că provoacă forme mai grave ale bolii sau este mai mortală”, spune șeful Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Mai mult, potrivit lui Giorgio Palù, un expert de la Universitatea din Padova, toată nebunia create în jurul variantei britanice a coronavirusului este „alarmism nejustificat”. Asta pentru că nu există dovezi științifice care să  dovedească pericolul mai mare al acestei tulpini.

Poate fi controlat creierul prin vaccin? Iată ce scria, în 1885, un neurolog de geniu