Alertă pe străzile din România. A băgat în spital un polițist! Au intervenit de urgență

Alertă pe străzile din România. A băgat în spital un polițist! Au intervenit de urgență

Un bărbat este cercetat penal pentru ultraj după ce a atacat doi polițiști care erau în timpul programului de lucru. Incidentul s-a petrecut marți, la orele prânzului, în plină stradă.

Un bărbat din județul Brașov a ajuns pe mâna anchetatorilor după ce a atacat doi poliţişti care erau în timpul programului de lucru.

În urma incidentului, unul dintre cei doi polițiști a ajuns la spital, acesta prezentând mai multe leziuni, potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, „le-ar fi aplicat poliţiştilor mai multe lovituri cu un obiect contondent, provocându-le acestora vătămări corporale”, mai scrie sursa citată.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Bărbatul în vârstă de 38 ani a fost, de îndată, imobilizat de către poliţiştii braşoveni, acesta aflându-se în acest moment în custodia cadrelor de poliţie pentru continuarea cercetărilor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei Braşov, care a acordat îngrijiri medicale celor doi poliţişti, ulterior, unul dintre aceştia fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, se arată în comunicatul IPJ Braşov.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de ultraj.

Doi polițiști au fost atacați cu o coasă

Un incident similar a avut loc în urmă cu câteva luni, în Dâmbovița, când doi polițiști au fost atacați cu o coasă în timp ce interveneau pentru a aplana un conflict.

Ca să scape de atac, oamenii legii au fost nevoiți să-și folosească armele.

„IPJ Dâmbovița a fost sesizat prin 112 despre faptul că un bărbat, aflat în stare de ebrietate, e violent la adresa trecătorilor. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, moment în care agresorul a fugit în curtea de domiciliu și a ieșit cu o coasă, agresându-i pe cei doi polițiști.

Având în vedere pericolul iminent (atacul cu o coasă), unul dintre agenții de poliție a efectuat un foc de armă către agresor. În timpul altercației, a intervenit și fratele agresorului, în atacul asupra polițiștilor. Acesta a fost împușcat în picior de către agentul de poliție”, a transmis IPJ Dâmbovița.