Marea Resetare: Fără proprietate, fără intimitate, fără bani… Cum va arăta Iadul pe pământ

Marea Resetare: Fără proprietate, fără intimitate, fără bani… Cum va arăta Iadul pe pământ

În laboratoarele globalizării, există deja scenariile și planurile pentru modul în care va funcționa Noua Ordine Mondială, care trebuie instaurată până în 2030.

O analiză realizată de Anthony Mueller de la Institutul Mises, pe care am tradus-o pentru cititorii EVZ.

Forumul Economic Mondial (WEF) a fost întemeiat cu cincizeci de ani în urmă. A dobândit din ce în ce mai multă importanță de-a lungul timpului, ajungând astăzi una dintre cele mai importante platforme de reflecție și de planificare a viitorului.

Ca loc de întâlnire a elitei mondiale, WEF adună liderii lumii afacerilor și ai politicii ca și anumiți intelectuali atent aleși.

Ne puteți urmări și pe Google News

Principalul obiectiv al forumului este controlul mondial. Piețele libere și alegerea individuală nu se numără printre valorile sale; prețuiește în schimb intervenționismul de stat și colectivismul.

Libertatea individuală și proprietatea privată urmează să dispară de pe planetă până în 2030, potrivit proiecțiilor și scenariilor WEF.

Opt predicții

Libertatea individuală este din nou în pericol. Ce ne așteaptă a fost anunțat încă din noiembrie 2016, atunci când WEF a publicat „8 predicții pentru lumea din 2030”.

Potrivit scenariului WEF, lumea va deveni un loc cu totul diferit față de acum, deoarece modul în care oamenii vor munci și vor trăi va suferi o schimbare profundă.

Scenariul pentru felul cum va arăta lumea în 2030 este mai mult decât o previziune. Este un plan a cărui implementare s-a accelerat dramatic, de la începutul pandemiei COVID și carantinele care au urmat.

Potrivit proiecțiilor „Consiliilor Viitorului Global” ale WEF, proprietatea și viața privată vor fi abolite în cursul deceniului viitor.

Exproprierea plănuită va merge chiar mai departe de cererea comunistă de a aboli proprietatea privată asupra mijloacelor de producție, lăsând totuși o libertate proprietăților private.

Proiecția WEF indică faptul că bunurile de consum nu vor mai fi nici ele proprietate privată.

Dacă proiecția WEF se va realiza, oamenii vor trebui să închirieze și să împrumute produsele lor de primă necesitate de la Stat, care va fi proprietarul unic al tuturor bunurilor.

Oferta de bunuri va fi raționalizată în conformitate cu un sistem de puncte de credit social. Cumpărăturile, în înțelesul tradițional al cuvântului, vor dispărea odată cu dispariția achizițiilor de bunuri private.

Fiecare mișcare personală va fi supravegheată electronic și orice producție se va supune condițiilor unei energii curate și unui mediu sustenabil.

Pentru a avea o „agricultură sustenabilă”, alimentele vor fi în principal vegetariene. În noua economie totalitară a serviciilor, guvernul va oferi locuința, hrana și transportul de bază, în vreme ce restul va trebui împrumutat de la Stat.

Utilizarea resurselor naturale va fi adusă la minimum. În colaborare cu câteva țări cheie, o agenție mondială va fixa prețul emisiilor de CO2 la un nivel extrem de ridicat, pentru a descuraja consumul.

Într-un video promoțional, Forumul Economic Mondial rezumă cele opt predicții după cum urmează:

1.   Oamenii nu vor poseda nimic. Mărfurile sunt fie gratuite, fie trebuie împrumutate de la Stat.

2.   Statele Unite nu vor mai fi cea mai mare putere a lumii, ci aceasta va fi dominată de un grup de țări.

3.   Organele nu vor mai fi transplante, ci vor fi produse prin imprimare 3D.

4.   Consumul de carne va fi redus la un nivel minim.

5.   Vor avea loc deplasări masive de persoane, cu miliarde de refugiați.

6.   Pentru a limita emisiile de dioxid de carbon, va fi stabilit un preț global la un nivel exorbitant.

7.   Oamenii se pot pregăti să plece pe Marte și să înceapă o călătorie pentru descoperirea vieții extraterestre.

8.   Valorile occidentale vor fi supuse la modificări dramatice, până la dispariția lor.

Dincolo de intimitate și de proprietate