Atenţie, şoferi! Drumurile sunt acoperite de zăpadă în mai multe județe. Unde este restricţionat traficul. VIDEO

Atenţie, şoferi! Drumurile sunt acoperite de zăpadă în mai multe județe. Unde este restricţionat traficul. VIDEO

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov atenţionează şoferii: au început ninsorile. Carosabilul este acoperit cu zăpadă sau umed pe drumuri din judeţele Braşov, Sibiu, Harghita, Mureş şi Covasna

Carosabilul este acoperit cu zăpadă sau umed pe drumuri din județele Brașov, Sibiu, Harghita, Mureș și Covasna, anunță DRDP Brașov. Este vorba de: DN 7C Km 130+000 - 134+000 Bâlea (Sibiu), zăpadă frământată 1-2 cm; în rest, umed în jud. Brașov, Sibiu, Harghita și este parțial umed în Mureș și Covasna.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov:

Începând de duminică, 15 noiembrie, ora 18,00, SE ÎNCHIDE ACCESUL AUTO pe bretelele care asigură legătura între STRADA HENRI COANDĂ, MUN. SIBIU ȘI A1, atât pentru intrarea, cât și pentru ieșirea de pe autostradă. Această restricție se instituie în preambulul aplicării măsurilor de restricționare a traficului ca urmare a intrării municipiului Sibiu în carantină și se va menține pe toată perioada aplicării carantinei. Restricțiile vor fi puse în aplicare cu sprijinul lucrătorilor C.N.A.I.R. care vor marca și semnaliza corespunzător zonele în cauză. Accesul spre și dinspre A1, în zona municipiului Sibiu, rămâne deschis în punctele situate în zona Mohu (DN 1), strada Ștefan cel Mare și Calea Șurii Mari, precum și DN 7H (Aeroport).

Conducătorii auto care tranzitează municipiul Sibiu vor aborda traseele: -intrare DN 1 (Mohu) – ieșire Aeroport sau continuare pe A1 -intrare Aeroport / A1 – ieșire DN 1 (Mohu). Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov avertitează şoferii şi spune că: Iarna și-a intrat oficial în drepturi! Utilajele DRDP Brașov acționat în toate județele din centrul țării, în special în zonele montane unde s-a depus un strat consistent de zăpadă. În acestă dimineață pe drumurile naționale și autostrăzi au intervenit 73 de utilaje dotate cu lamă și răspânditor de sare și s-au răspândit 222 de tone de material antiderapant. Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în zonele afectate, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Ninge mărunt în județul Brașov, la Predeal, în județul Sibiu la Bâlea Cascadă, Săliște și în județul Covasna la Întorsura Buzăului. Vântul bate cu 30 - 40 km/h în județul Covasna, în rest slab.

Ne puteți urmări și pe Google News