Vești bune venite de la ANAF. Mulți români ar trebui să afle de aceste „chilipiruri”

Vești bune venite de la ANAF. Mulți români ar trebui să afle de aceste „chilipiruri”

Mașini atractive vor fi scoase la licitație de ANAF, după ce au fost puse sub sechestru din cauza datoriilor.

Veste bună pentru românii care vor să-și achiziționeze o mașină la un preț mai mic decât cel al pieței. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va scoate la vânzare mai multe autoturisme prin intermediul serviciilor teritoriale.

Audi A8 de la 2.700 de euro

Serviciul teritorial valorificare bunuri nr.2 din cadrul ANAF, cu sediul în Constanța, va scoate la vânzare în data de 17 noiembrie, la ora 12, următoarele autoturisme:

Ne puteți urmări și pe Google News

- Audi Q5 Quattro, an de fabricație 2010, culoare albă, transmisie automată. SUV-ul Audi are un motor pe benzină, de 211 cai-putere. Kilometrajul nu este specificat, iar autovehiculul are certificat de înmatriculare. Prețul de pornire al licitației este de 41.076 lei.

- Audi A8, an fabricație 2003, culoare neagră, transmisie automată. Autoturismul este într-o stare tehnică satisfăcătoare, are un motor de 3,7 litri, care dezvoltă 206 cai-putere. Prețul de pornire al licitației este de 13.182 de lei.

Mercedes din 2000 la prețul de 1.400 de euro

Serviciul teritorial valorificare bunuri nr.3 din cadrul ANAF, Compartimentul județean de valorificare bunuri Argeș, cu sediul în Pitești, a scos la licitație, începând cu data de 6 noiembrie, următorul autovehicul:

- Mercedes-Benz E270 CDI, an fabricație 2000, de culoare albastră. Autoturismul are un motor diesel de 2,7 litri, prezintă uzură fizică mare, nu este în stare de funcționare și nu are certificat de înmatriculare. Prețul de pornire al licitației, TVA inclus, este de 6.675 de lei.