Evenimentul Zilei > Actualitate > Companiile de succes din România vor fi premiate în cadrul emisiunii Capital Top 300 Companii
Companiile de succes din România vor fi premiate în cadrul emisiunii Capital Top 300 Companii

Companiile de succes din România vor fi premiate în cadrul emisiunii Capital Top 300 Companii

Cele mai profitabile afaceri vor fi premiate în cadrul emisiunii Capital Top 300 Companii, ce se va transmite în data de 13.11.2020, ora 11:00, pe pagina de facebook Capital România și pe site-ul www.capital.ro

Emisiunea Capital TOP 300 Companii este o ediție specială realizată de divizia video a revistei Capital și este dedicată recunoaşterii rezultatelor și eficienței celor mai profitabile businessuri din România.

La jumătatea lunii octombrie revista Capital a lansat TOP 300 Companii, un produs prin care echipa redacțională a adus în fața cititorilor date și povești despre companii care nu numai că activează pe piața internă, ci contribuie la bunăstarea întregii societăți. Dincolo de cifrele seci, anul acesta publicația spune povestea unor entități de care depinde direct evoluția țării noastre.

Pentru a obține un clasament cât mai relevant, echipa Capital a luat în calcul următoarele criterii: cifra de afaceri, profitul, evoluția cifrei de afaceri, evoluția profitului cât și numărul de angajați.

În cadrul emisiunii Capital Top 300 Companii vom prezenta companiile care au obținut cel mai mare punctaj în funcțiile de domeniile în care activează: agricultură și industrie alimentară, bănci și asigurări, logistică, transporturi și curierat, energie, auto, retail, contrucții și imobiliare, IT și telecomunicații, industria grea și industria farmaceutică. Pe lângă acestea, vor fi enumerate și câteva companii care au atras atenția prin strategiile pe care le-au implementat.

Emisiunea Capital Top 300 Companii va fi transmisă pe:

Facebook Capital România: https://www.facebook.com/capital.ro/

Site-ul: www.capital.ro
Facebook evz.ro:
https://www.facebook.com/evz.ro/
Facebook Doctorul Zilei: https://www.facebook.com/doctorulzilei/
Facebook Info Actual: https://www.facebook.com/evzmonden/

Toate informațiile despre emisiunea Capital Top 300 Companii se găsesc pe site-ul capital.ro în cadrul etichetei Top 300 Companii , cât și pe www.networkevents.ro și pagina de facebook Capital România.

Te invităm să urmărești Emisiunea Capital Top 300 Companii, transmisă în premieră pe pagina facebook Capital România și www.capital.ro, vineri, 13.11.2020, ora 11:00.

Descoperă care sunt toate cele 300 companii de succes din România în ediția specială a revistei Capital Top 300 Companii. Revista se găsește la punctele de difuzare a presei sau poate fi comandată online pe https://agoramag.ro/reviste/Capital-Top-300-Companii.

Emisiune realizată cu sprijinul partenerilor: Internațional Alexander, Teraplast, Chimcomplex și Romgaz.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: