Pățania unui indian care a murit la patru zile după ce a fost salvat dintr-un frigider mortuar!

Pățania unui indian care a murit la patru zile după ce a fost salvat dintr-un frigider mortuar!

Un indian de 74 de ani a murit la câteva zile după ce a fost salvat dintr-o cameră frigorifică, unde a fost depus, după ce un medic l-a declarat decdat. Cazul a f[cut ]nconjurul lumii.

Ghinionul lui Balasubramanyam, din statul Tamil Nadu, a fost să ajungă la un spital privat pentru că se simțea rău. După câteva zile, un medic de la acest spital privat l-a declarat mort pe Balasubramanyam și a anunțat familia pentru a se ocupa de procedurile funerare. Numai că bărbatul nu era mort, iar poliția din zona respectivă a declanșat deja o anchetă pentru a afla cum a ajuns Balasubramanyam într-un frigider mortuar și cine l-a declarat mort și din ce motive.

Cert este faptul că angajații unei firme de pompe funebre sosiți acasă la Balasubramanyam pentru a se ocupa de pregătirea cadavrului, pentru procedurile funerare specifice Indiei, care presupun incinerarea, au văzut că bărbatul tremura de frig și a anunțat familia.

Balasubramanyam era în stare de somnolență și îi era foarte frig, temperatura corpului acestuia fiind una de aproape 34 de grage. Ulterior, bărbatul de 74 de ani a fost din nou la spital, unul public de data asta, unde a decedat după patru zile, ca urmare a unor complicații pulmonare. Directorul spitalului din sudul orașului Salem, dr. Balajinathan, a declarat că pacientul a fost internat într-o stare de somnolență, în urma salvării sale, și a murit în urma unor probleme legate de plămâni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu au prezentat un certificat de deces

Șeful Poliției din Salem, Senthil Kumar a precizat, citat de BBC, că cei de la firma de pompe funebre au dat dovadă de superficialitate și nu le-au cerut familiei lui Balasubramanyam să prezinte un act de deces. „Fratele domnului Balasubramanyam le-a spus că are o scrisoare semnată de un medic cu privire la moartea sa dar nu au putut să producă un certificat medical pentru moartea domnului Balasubramanyam, care suferea de probleme neurologice”, a spus șeful poliției din Salem.

La Poliția din Salem a fost înregistrat un dosar împotriva familiei pentru că „au acționat nepăsător sau neglijent pentru a pune în pericol viața umană”. Bărbatul locuia cu soția, cele două fiice și fratele său.

Încă nu este clar cum a supraviețuit temperaturilor înghețate din interiorul cutiei - sau dacă este se derulează o anchetă și la spitalul unde Balasubramanyam a fost declarat inițial mort.