Se schimbă regina! Lady Di revine în scenă. Va fi lovitura deceniului

Se schimbă regina! Lady Di revine în scenă. Va fi lovitura deceniului

Netflix este la un pas de a da lovitura deceniului, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură ultimul sezon al celei mai apreciate producții.

Personajele Lady Di (Emma Corrin) şi Margaret Thatcher (Gillian Anderson) sunt principalele noutăţi ale sezonului 4 al serialului „The Crown” la încheierea căruia Olivia Colman îşi va lua adio de la rolul reginei Elisabeta a II-a îşi îi va ceda locul actriţei Imelda Staunton, relatează EFE.

Sezonul al patrulea va fi lansat la 15 noiembrie pe platforma Netflix. Au fost confirmate alte două sezoane având fiecare câte şase episoade.

Această elaborată producţie a lui Peter Morgan a triumfat atât de marcant, încât succesiunea personajelor sale seamănă cu cea a unei familii regale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, după strălucitul debut al lui Claire Foy în rolul tinerei reginei Elisabeta, i-a venit rândul actriţei Olivia Colman, care a interpretat-o pe regină la maturitate şi care la încheierea sezonului 4 se va despărţi de acest rol, alături de colegul său Tobias Menzies (prinţul Philip de Edimburg) şi de Helena Bonham Carter (prinţesa Margaret).

Însă înainte de a renunţa la coroană, Olivia Colman a participat alături de colegii de platou la o conferinţă de presă în care a dezvăluit câteva detalii ale viitorului sezon.

Diana intră în scenă

Apariţia în intrigile palatului a prinţesei Diana, care s-a căsătorit în 1981 cu prinţul Charles, marchează, potrivit lui Colman, un alt punct de ruptură între tradiţie şi modernizare în cadrul regalităţii britanice.

„Cred că a fost un fel de catalizator al viitoarelor generaţii prin încercarea sa de a face lucrurile în mod diferit”, a spus ea. „Este interesant ceea ce ştim acum despre Diana. A vedea cum evoluează drama este un lucru tulburător”, a adăugat actriţa.

Tobias Menzies povesteşte despre intenţiile reginei Elisabeta şi ale prinţului Philip faţă de prinţesa nou venită.

„Îşi doresc ca fiul lor să fie fericit. Dar îşi doresc totodată ca ea să îl susţină pentru fiul lor, care într-o zi va fi rege. Cineva care să fie puternic în spatele lui şi care să-l ajute în acest rol. Există un amestec fin între familie şi funcţia publică”, a mărturisit actorul.