Cutremur la Primăria Capitalei. Prima instituție ce riscă desființarea. Nicușor Dan o spune clar!

Cutremur la Primăria Capitalei. Prima instituție ce riscă desființarea. Nicușor Dan o spune clar!

Nici nu a ajuns bine la Primăria Capitalei că Nicuşor Dan anunţă deja schimbări la Poliţia Locală. Noul edil susține că în prezent aceasta este foarte ineficientă, cu un management total defectuos. 

Primarul Capitalei spune că mare parte dintre angajaţii Poliţiei Locale s-au specializat în a sta în birou şi a nu merge pe teren. Noul primar al Capitalei anunţă că vor exista indicatori de performanţă, iar cei care nu îi îndeplinesc vor fi sancţionaţi sau chiar demişi.

„Din ce îmi spun oamenii nu se prea întâmplă nimic în Primăria Capitalei. Fără discuție există o problemă la Poliția locală, care e foarte ineficientă, cu un management total defectuos. Mare parte din ei s-au specializat în a sta în birou și a nu merge pe teren. Pe fiecare din domenii sunt deficiențe majore pe care cetățenii le văd: la protecția mediului, la siguranță și așa mai departe. Nu-și fac treaba în ceea ce privește disciplina în construcții.

În cateva săptămâni o să funcționalizăm acest aparat. În câteva săptămâni vor fi schimbări. Fiecare angajat va avea indicatori de performanță, iar dacă nu sunt îndepliniți vor fi sancționați sau se vor lua măsuri care pot duce până la demiterea lor. Vreau să spun că există și persoane foarte performante”, a spus Nicușor Dan, potrivit RomâniaTV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicușor Dan nu uită și nu iartă

În campania electorală, actualul primar general a fost implicat într-un scandal la o conferinţa de presă pe care acesta o susținea pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Un echipaj Poliţiei Locale a intervenit pe motiv că este tulburată liniştea publică.

Concret, în timp ce Nicușor Dan vorbea, mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5, au făcut repetate tururi în jurul locului de desfășurare a conferinței, în timp ce își ambalau motoarele și claxonau puternic.

Întregul episod a fost posibil cu ajutorul unui polițist de la Poliția Locală a Sectorului 5 care dirija traficul pentru ca mașinile de gunoi să se poată roti în cerc fără să blocheze traficul.

Cu toate acestea, atunci când i s-a cerut socoteală pentru complicitatea sa, polițistul l-a acuzat pe Nicușor Dan că blochează traficul cu conferința sa de presă.