Gina Pistol a mers să se relaxeze înaintea marelui eveniment. Imaginea spune totul

Gina Pistol a mers să se relaxeze înaintea marelui eveniment. Imaginea spune totul

Se pregătește pentru un moment care îi va schimba viața.

Se pregătește pentru cel mai important eveniment din viața ei și a dat o fugă până la mare pentru a se relaxa. Gina Pistol e însărcinată și va avea un copil împreună cu iubitul ei, Smiley. Vedeta TV a postat pe contul de Instagram o poză surprinsă la malul mării. Viitoarea mamă a fost imortalizată din profil, astfel încât i se poate vedea burtica. Peste 161.000 de aprecieri a strâns imaginea respectivă, fanii transmițându-i Ginei Pistol și sute de mesaje.

„Ești superbă în sfârșit îți văd burtica”, „Felicitări pt sarcină, să fiți fericiți mereu că meritați sunteți niște oameni deosebiți”, „Cea mai minunată perioadă din viața unei femei! Și cel mai minunat feeling! Acela de a deveni MAMĂ! FELICITĂRI! SARCINĂ UȘOARĂ!”, „Miracolele se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin, atunci când ai renunțat! Dacă Dumnezeu vrea orice este posibil. Mă rog pentru tine ca fiecare zi să îți fie doar zâmbet și burtica să crească sănătoasă și frumoasă”, au transmis „urmăritorii” Ginei Pistol.

„Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie”

Ne puteți urmări și pe Google News

În aceste zile, ea se află la mare, în Grecia, alături de Smiley. Cei doi sunt însoțiți de prietenii lor, Speak și Ștefania. Cântărețul își face deja planuri și a vorbit despre noua etapă a vieții sale.

„Ca tată sper să fiu cel puțin la fel de bun ca tata. Sper că voi fi permisiv atunci cand trebuie, să fiu sever atunci când trebuie, cu siguranță voi face tot ce trebuie pentru copilul nostru. Cred că mă voi juca mult cu păpuși…(râde), dar nu ne vom crește copilul după niște stereotipuri, adică nu cred că fetele trebuie să se îmbrace în roz și băieții în albastru, că fetițele trebuie să se joace doar cu păpușile și băieții cu mașinuțele…

Ne vom crește copilul să fie liber, să gândească liber, să simtă, să facă ceea ce-i place și să creadă cu adevărat că trebuie să facă ceea ce-și propune”, a spus artistul.