Speak și Ștefania au fost victimele unei farse. Un prieten de-ai lor le-a „împachetat” mașina. Cei doi au găsit-o învelită toată în folie.

„Mi-ai făcut-o, ești p***t? Nici nu știu să o deschid. Și interiorul e făcut tot. A început un război”, a spus Speak.

Speak o „coace”

Episodul a avut loc în timp ce Speak și Ștefania se aflau în vacanță, la munte. Artistul a promis că se va „răzbuna”.

„Nu am ce să fac, chiar nu am mai făcut de mult farse prietenilor, dar mă voi gândi la ceva serios. Deci mi-a înfoliat și ochelarii din suportul din mașină. Bună gluma, recunosc, dar sunt supărat rău că trebuie să îi fac și eu ceva”, a spus Speak pe InstaStory.

Speak, declarație de dragoste, în plină pandemie

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc au împlinit, pe 6 aprilie, trei ani de când s-au cunoscut. Speak și Ștefania au marcat această aniversare rotundă prin postări pe rețelele de socializare, declarându-și dragostea în fața fanilor.

Speak și Ștefania s-au întâlnit în urmă cu trei ani și de atunci formează un cuplu atât în intimitate cât și pe scenă, conform Cancan.ro. Pe 6 aprilie ei au ținut să-și facă cunoscută aniversarea tuturor fanilor, pe rețelele de socializare, unde au postat mesaje prin care își declară iubire veșnică.

„Azi se împlinesc 3 ani de când suntem nedespărțiti❤ Te iubesccc @iamspeak ❤️❤️❤️❤!!!!!”, a scris Ștefania. Replica a venit imediat, tot în fața fanilor:

„3 ani de când ne trăim unul pe altu! ❤️ Te iubesc, @cristinaa.stefaniaa !”, i-a transmis Speak

Se pare că experiența din show-ul Asia Express, unde au participat împreună, a fost de natură să-i lege și mai tare, astfel încât, se pare, deasupra lor bat clopote de nuntă, iar porumbeii albi înnoadă inimioare din panglici colorate.