Declarație șoc! Elon Musk nu vrea dă se vaccineze împotriva COVID-19. Care este motivul

Declarație șoc! Elon Musk nu vrea dă se vaccineze împotriva COVID-19. Care este motivul

Miliardarul Elon Musk a făcut un anunț în plină pandemie. Magnatul a surprins pe toată lumea, în condițiile în care toată Planeta trăiește sub teroare.

Magnatul, care este pe locul trei  între cei mai bogați oameni din lume, susține că el şi copiii săi nu riscă să contracteze COVID, prin urmare, nu intenţionează să fie vaccinaţi împotriva coronavirusului.

Este cunoscut faptul că Elon Musk a spus de mai multe ori că nu crede în severitatea coronavirusului, cu toate că, acest virus extreme de periculos a ucis până acum peste 200.000 de americani de toate vârstele.

Elon Musk, unul dintre americanii care nu cred în severitatea virusului

Musk a spus, de asemenea, că el crede că a avut boala în ianuarie, înainte să se fi răspândit în SUA.

Ne puteți urmări și pe Google News

Musk a fost sincer despre criza coronavirusului încă de la început şi a contestat frecvent atât datele din jurul virusului, cât şi răspunsul guvernului la acesta, în special comenzile de şedere la domiciliu.

„În esenţă, ceea ce trebuie făcut ar fi să nu iniţiezi un blocaj pentru întreaga ţară, ci oricine este expus riscului să fie pus în carantină", a spus Musk.

Potrivit cercetătorilor americani, restricțiile impuse de autorități între martie şi mai ar fi putut preveni milioane de infecţii şi sute de mii de decese în SUA.

Elon Musk a spus că nici el, nici familia nu se vor vaccina

Elon Musk susține că el și întreaga sa familie nu vor primi oricare vaccin împotriva coronavirusului atunci când acesta va fi scos pe piață.

Musk a discutat despre sentimentele sale cu privire la virus într-un episod din „Sway", un podcast găzduit de Kara Swisher, publicat luni de The New York Times. În timpul conversaţiei lor, Swisher l-a întrebat pe CEO-ul Tesla dacă el sau familia lui vor primi un vaccin COVID-19 odată ce acesta va fi disponibil. la care Musk a spus că nu o va face pentru că „nu riscă să contracteze COVID şi nici copiii mei", potrivit romaniatv.net .