FCSB, umilință istorică! Din 2013 n-au mai încasat atâtea goluri într-un meci

FCSB, umilință istorică! Din 2013 n-au mai încasat atâtea goluri într-un meci

Deși începuse bine, meciul pe care FCSB l-a disputat în deplasare cu Poli Iași s-a transformat într-o rușine de povestit nepoților.

FCSB a deschis scorul în minutul 6, prin puștiul Istrate și pe banca roș-albaștrilor toată lumea credea că ostilitățile decurg conform planului. Numai că lucrurile au stat cu totul altfel.

Moldovenii au egalat după numai după minute, prin veteranul Andrei Cristea, fost jucător la Dinamo.

Echipa lui Pancu a preluat conducerea în minutul 19, prin Passaglia, după o combinație superbă cu același Cristea, care a reușit dubla în minutul 22. Atacantul de 36 de ani l-a pus apoi la încercare pe Straton, iar Passaglia a ratat și el o ocazie mare.

Ne puteți urmări și pe Google News

FCSB a răspuns printr-un șut al lui Olaru, dar acesta s-a dus direct în brațele portarului.

Nici încercarea lui Buș n-a avut mai mult succes. Șutul n-a făcut decât să-i dea portarului Axinte șansa să se facă remarcat printr-o   paradă de excepție. Ultima șansă a primei părți i-a aparținut lui Calcan.

Partea secundă a început la fel de spectaculos, iar dezastrul din tabăra FCSB a început să prindă contur cândAndrei Cristea a reușit hat-trick-ul.

Darius Olaru, eliminat

Echilibrul de pe teren s-a rupt și din punct de vedere numeric în minutul 67. Darius Olaru a primit două cartonașe galbene la aceeași fază și, drept urmare, a fost eliminat.

Roș-albaștrii au primit apoi penalty, iar Tănase l-a transformat. Buș a irosit și el o șansă bună, însă tot ieșenii au mai marcat o dată, prin Calcan. Același Calcan a ratat ultima ocazie a meciului și l-a întins serios pe Straton, iar Poli Iași - FCSB s-a terminat cu un neverosibil 5-2.

Ultima dată când roș-albaștrii au mai suferit o înfrângere la acest scor s-a întâmplat în mai 2013, cu Viitorul, însă la acel moment, FCSB era deja campioană, notează Digi Sport.

La începutul acestui campionat, însă, jucătorii FCSB par să treacă printr-o pasă extrem de proastă, lucru care s-ar putea să-i coste serios în lupta pentru titlu.

Cu o echipă decimată de coronavirus, FCSB a fost eliminată recent dinEuropa League de catre Slovan Liberec.