Accident îngrozitor. A lovit cu mașina un bebeluș de nouă luni

Accident îngrozitor. A lovit cu mașina un bebeluș de nouă luni

Accident îngrozitor în județul Bistrița Năsăud. O șoferiță în vârstă de 42 de ani a băgat în spital trei persoane. Printre victime și un bebeluș de nouă luni.

Un bebeluş de nouă luni, aflat în cărucior, mama lui, de 31 de ani, şi o altă femeie de 66 de ani au fost loviţi, joi, pe trotuar, de un autoturism scăpat de sub control, accidentul având loc în localitatea Şieuţ din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

La volanul maşinii s-a aflat o femeie de 42 de ani, care nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă.

„Conform primelor verificări, efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că o femeie de 42 de ani, din Mărişelu, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Şieuţ, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi ieşit în afara părţii carosabile, unde a acroşat şi accidentat trei persoane care se aflau pe trotuar şi s-a răsturnat. Persoanele accidentate au fost transportate la spital. Este vorba despre o femeie de 31 de ani şi copilul ei de nouă luni care se afla în cărucior şi o altă femeie în vârstă de 66 de ani, din localitate", a informat IPJ Bistriţa-Năsăud.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident groaznic

Un tânăr de 26 de ani a decedat, miercuri noaptea, în urma unui accident rutier produs pe DN 17D de un şofer de 23 de ani care nu avea permis de conducere, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Ilva Mică, iar cei doi tineri sunt localnici.

Poliţiştii au stabilit că, cel mai probabil, din cauza vitezei excesive, tânărul de 23 de ani ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a ieşit în afara părţii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod şi s-a răsturnat.

Pasagerul din dreapta, de 26 ani, a decedat în urma acestui accident, iar tânărul de 23 de ani a fost rănit, motiv pentru care nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că cel care a condus maşina nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe parcursul intervenţiei echipajelor de salvare, traficul pe DN 17D, în zona în care s-a produs accidentul, s-a desfăşurat alternativ, pe un sens, iar poliţiştii au dirijat circulaţia pentru aproximativ o oră.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.