Boboci în pandemie: ”Sunt o mască frumușică”. Emoțiile primei zile de școală la EvZ TV

Boboci în pandemie: ”Sunt o mască frumușică”. Emoțiile primei zile de școală la EvZ TV

Urmărește pe EVZ TV o dezbatere fără inhibiții despre prima zi de școală, văzută prin ochii lui Florian Bichir, Mirel Palada, Octavian Hoandră și Alecu Racoviceanu.

Deschis sub semnul măsurilor de siguranță, cu zâmbetul ascuns de măști care de care mai înflorate, anul școlar 2020-2021 este diferit de orice am trăit până acum fiecare dintre noi, ca elevi sau ca părinți.

Până și abecedarele sunt diferite anul acesta. Pentru a suporta mai ușor noile condiții, copiii trebuie atrași spre ele, pentru că nu toți profesorii consideră că ei se obișnuiesc mai ușor cu lucrurile neplăcute. Și cum altfel să-i obișnuiești cu măștile, dezinfectantele sau cu interdicția oricărei atingeri, dacă nu prin cântecele, poezii și jocuri?

Una dintre noile poezii destinate copiilor pandemiei a fost primită deja de unii dintre copiii de clasa I. Ea se numește ”Sunt o mască frumușică” și o veți putea asculta integral.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei din studioul EVZ TV vor trebui să analizeze nu atât textul menit să îi ajute pe cei mici să suporte restricțiile, ci și să intuaască dacă astfel de exerciții lasă urme în mințile lor deschise spre nou.