Fuego dă lovitura la care nu visa nimeni! Un nume celebru vine în România

Fuego dă lovitura la care nu visa nimeni! Un nume celebru vine în România

Paul Surugiu Fuego anunţă o primă ediţie de poveste a noului sezon „Drag de România mea!”, emisiune în care la un moment dat va fi invitată o celebritate internaţională.

Preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, dar şi actriţa Maia Morgenstern marchează debutul noului sezon „Drag de România mea!”.

Se va întâmpla duminică, 13 septembrie, de la ora 15:00, când Paul Surugiu Fuego revine cu al sezon 5-lea sezon al emisiunii difuzate de TVR 2.

„Arta este salvarea, într-o lume plină de incertitudine! Și nu arta îndoielnică, cu eroi prefabricați, mediocritate și subcultură, ci acea parte care ne poate înălța și ne poate face mai buni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Asta veți găsi întotdeauna în emisiunea Drag de România mea!”, a declarat Fuego conform unui comunicat de presă transmis de TVR.

Din emisiunea despre care se cunoaşte că are un public numeros, fidel şi iubitor de calitate, nu vor lipsi rubricile noi și folclorul autentic.

Producătorii şi-au propus un sezon dinamic, divers, cu gale şi personalități marcante din care nu vor lipsi exclusivitățile, muzica de calitate, dar nici eroii de ieri şi de azi.

Conform sursei citate, sezonul 5 va fi cel mai lung de până acum, având 17 gale cu divertisment care oferă o alternativă publicului.

Fanii lui Fuego vor revedea rubrica de umor în el și invitaţii săi vor reinterpreta scenete celebre din istoria televiziunii.

Printre noutăţi se numără rubrica „România de pe coclaruri”, în care Iosif Ciunterei va culege povești și obiceiuri de pe plaiurile României.

Alte personalităţi care vor apărea în emisiunea de la TVR 2 se mai numără Răzvan Theodorescu, Marcel Pavel, Mirabela Dauer sau Alexandru Arșinel.

Sunt pregătite gale-surpriză şi gale speciale de folclor, la care vor asista politicieni, intelectuali şi tineri cu mult talent.

Fuego continuă seria duetelor de excepție și a omagiilor dedicate unor artiști plecați dintre noi.

„Printre surprize, o soprană de renume mondial care va păși pragul emisiunii lui Fuego, în premieră, după ce a fost declarată anul trecut cea mai bună voce a lumii”, transmit reprezentanţii TVR.

„Drag de România mea! este show-ul de divertisment care vine ca o gură de aer în marea aceasta de mojicie și disperarea absolută după alterarea principiilor și a valorilor.

Noi aducem în fața voastră artă adevărată, aducem autentic, aducem nume mari, personalități culturale și artiști care merită să apară la televizor.

Nu ne erijăm deloc în rolul celor care vor să educe, ci doar să relaxeze, cu decență și cu exemplele unor oameni de la care putem învăța ceva.

Cred eu că se poate face performanță și cu lucruri interesante și decente, cu muzică bună, ușoară sau populară, cântată exclusiv în limba română.

Cred că putem oferi oamenilor duminici de neuitat fără să ne maimuțărim sau să ne batem joc de inteligența lor.

Îmi doresc ca lumea să-nțeleagă mai mult și mai bine munca noastră și faptul că suntem o emisiune curată, decentă, educativă, așa cum trebuie de altfel să fie divertismentul.

Îmi doresc audiențe la fel de bune și să fim lideri pe tronsonul nostru orar, deși nu ne ghidăm neapărat după audiențe, ci după calitate.

Și nu ne pasă că suntem cumva contra curentului, nu ne doare gura sa spunem lucruri frumoase si decente despre artişti, despre valori, să-i arătam în lumina cea mai corectă, să-i readucem în faţa voastră și să facem duminicile așa cum se făceau cândva.

Iar in spatele meu, să ştiţi că stă o echipă de profesionişti implicaţi, care muncesc cu sufletul şi care ştiu şi simt că fac artă şi că umărul lor este considerabil în menţinerea unei linii de plutire în lumea asta plină de mizerie, urâţenie, prostie şi răutate.

Îi vedeţi pe toţi la finalul emisiunii, pe generic. Faptul că ne e drag de România nu e o bravură. Nu vrem lauri şi nici nu ne batem cu pumnul in piept.

Pentru noi, din drag de România, asta-i normalitatea şi credeti-mă pe cuvânt, televizorul trebuie să educe şi să distreze, nu să îndobitocească un popor!

Ceea ce fac eu la televizor este o responsabilitate, așa văd lucrurile și nu o goană nebună după celebritate sau dupa cifre bombastice!“, a declarat Paul Surugiu-Fuego.

La primei ediție a noului sezon, Ioan Aurel Pop va povesti despre situația actuală a României, despre criza culturală şi va recita versuri.

De asemenea, acesta va descrie profilul românului și va lansa în exclusivitate declarații despre ce mai înseamnă patriotismul în ziua de azi.

La rândul ei, Maia Morgenstern va fi premiată de Fuego și va lăcrima amintindu-și de părinții ei.

Actriţa a pregătit un moment de senzație alături de Fuego, dedicat mamei.

Maia Morgenstern a povestit şi despre experiența din filmul lui Mel Gibson – „PATIMILE LUI HRISTOS”, dar și despre continuarea acestui proiect important.

Nu au lipsit impresiile ei despre copiii ei, despre teatru și despre cum e să conduci o instuție culturală în România.

Vor mai fi prezenţi cântăreața Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu, designer și creator al Casei Regale.

Aceştia vor povesti despre familia lor, Alina va cânta, iar soţul ei va prezenta o colecție atipică creată pentru Fuego și concertul simfonic al acestuia.