Vulpița, devastată! Așa umilință nu a mai simțit niciodată. Și-a făcut-o cu mâna ei

Vulpița, devastată! Așa umilință nu a mai simțit niciodată. Și-a făcut-o cu mâna ei

Vulpița a ajuns din nou în centrul atenție. După scandalul „pentru adulți” vine o nouă lovitură pentru vedeta de la Acces Direct.

Veronica și Viorel Stegaru au creat multe controverse în rândul telespectatorilor. De când au devenit vedetele emisiunii ”Acces Direct”, mulți oameni s-au arătat nemulțumiți de lipsa lor de cultură și au început să arunce comentarii dure la adresa cuplului.

Recent, Vulpița a mai făcut o gafă, pentru care a fost taxată dur de telespectatori și fani. Ce a răspuns Vulpița când a fost întrebată cine a fost Nicolae Ceaușescu?

Veronica se pare că își continuă perioada de vacanță și pleacă peste pe tot prin țară. Alături de soțul ei, Viorel Stegaru, continuă să exploreze România, iar recent, cei doi au ajuns la Snagov, acolo unde fanii lor i-au putut vedea în carne și oase. Curioși să afle cât mai multe despre cei doi, Veronica a primit și o întrebare, la care teoretic toată lumea ar ști să răspundă, dar din păcate, nu a știut. Vedeta din cadrul emisiunii ”Acces Direct” a fost întrebată cine a fost Nicolae Ceaușescu, iar răspunsul ei sincer a fost simplu: „Nu știu”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din cauza răspunsului, fanii virtuali s-au enervat la culme pe vedetă, așa că au venit cu multe acuze și comentarii negative la adresa ei. Totodată, Veronica nu pare să fie deranjată de comportamentul lor, iar alături de Viorel, continuă să surprindă lumea prin răspunsurile pe care le dau.

„Nu știi să te îmbraci in costum de baie la piscină...Tot ce știi tu să faci e să...cu bărbații pe câmpuri păduri și alte coclauri in rest faci umbră degeaba pământului; Du-te acasă la copila ta…nu te mai maimuțari la televizor; Te mai doare când o iei între picioare; Cumpara-ți și tu un costum de baie dacă tot te plătesc ăștia de la Acces Direct”,sunt doar câteva comentariile pe care le-a primit Vulpița.

„În loc sa mergi la fetita stai în București...Nu stiu ce e în sufletul tău dar mai bine le spuneai să vă ducă acasă la fetiță să o aduci și pe ea la soare și la piscină să se bucure dar tu știi numai să te rupi pe manele să apari la tv fără muncă fără grija fetiței” , i-au mai spus internauții, conform Cancan.