Vulpiţa a comis-o grav! Val de furie fără precedent. Are zilele numărate la Acces direct

Vulpiţa a comis-o grav! Val de furie fără precedent. Are zilele numărate la Acces direct

Vulpiţa a atras furia internauţilor, care şi-au manifestat dezaprobarea la adresa ei după ce s-a aflat că ea habar n-avea cine a fost Nicolae Ceauşescu.

Dincolo de faptul că nu-i spunea nimic numele care a făcut ocolul planetei la 25 decembrie 1989, odată cu execuţia de la Târgovişte, Vulpiţa a primit alte reproşuri.

Cei care o urmăresc pe reţelele de socializare i-au transmis că este o mamă iresponsabilă, având în vedere că preferă să stea departe de fetiţa ei de la Blăgeşti.

Criticile dure şi jignirile au pornit totuşi de la faptul că Veronica Stegaru habar n-avea ce a reprezentat Nicolae Ceauşescu în istoria României.

Ne puteți urmări și pe Google News

Desigur, internauţii n-aveau pretenţia că Vulpiţa este posesoarea unui IQ impresionant, dar se aşteptau ca măcar să fi auzit de dictatorul Ceauşescu.

Vulpiţa şi Viorel sunt nimic pe lângă ce va fi! Cea mai indecentă emisiune, curând la tv

Ultima regie de la Acces direct e taxată dur: Daţi în penibil. Mincinoși ordinari!

Soţia lui Viorel Stegaru a ajuns în această situaţie ingrată după ce în urmă cu doar câteva zile, Acces direct a trimis-o la lacul Snagov.

Odată ajunsă acolo, Vulpiţei i-au fost puse câteva întrebări de cultură generală, printre care şi cea referitoare la cine a fost Nicolae Ceauşescu.

În ciuda insistenţelor, vedeta emisiunii Acces direct n-a putut găsi răspunsul… Atât au aşteptat cei care o urmăresc!

După ce a postat o fotografie cu ea la piscină, pe Instagram au apărut zeci de comentarii dure la adresa ei:

Cum m-am legat eu la cap cu Vulpița, Viorel și Bambu ca să demontez o minciună despre EVZ

Vulpiţa renunţă definitiv la Acces direct? Semnul clar care anunţă bomba la Antena 1

„Du-te dracului de urâtă nu știi să te îmbraci în costum de baie la piscină. Ţăranco, te-ai dus la Snagov la vila lui Ceaușescu și te-a întrebat cine a fost Nicolae Ceaușescu…

Şi ai spus că nu știi cine este și nici nu ai auzit de el, așa de proastă ești Tot ce știi tu să faci e să te întinzi cu bărbații pe câmpuri, prin păduri și alte coclauri.

În rest faci umbră degeaba pământului. Du-te fată acasă la copila ta… nu te mai maimuțîri la televizor.

Te mai doare când o iei între picioare? Cumpără-ți și tu un costum de baie dacă tot te plătesc ăștia de la Acces Direct.

Nici Vulpiţa, nici Viorel! Acces direct pregăteşte următoarea reţetă de succes

În loc sa mergi la fetiţă, stai în București și bați Barbu. Veronica, ai să rămâi fără fetiţă. Nu stiu ce e în sufletul tău, dar mai bine le spuneai să vă ducă acasă la fetiță.

Să o aduci și pe ea la soare și la piscină să se bucure, dar tu știi numai să te rupi pe manele şi să apari la tv fără muncă, fără grija fetiței.”

sursa: cancan.ro