Dispariție misterioasă în România. Apel disperat din partea autorităților și părinților

Dispariție misterioasă în România. Apel disperat din partea autorităților și părinților

Poliţiştii tulceni caută două adolescente gemene din comuna Topolog care au plecat, duminică, de acasă şi nu s-au mai întors, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

Cele două minore au 15 ani, sunt blonde şi au plecat de acasă în jurul orei 14,00, iar o oră mai târziu părinţii au sesizat postul de poliţie din localitate.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a celor două minore. În prezent, se desfăşoară activităţi pentru identificarea acestora”, a menţionat IPJ.

Mama fetelor, apel disperat pe rețele sociale

Ne puteți urmări și pe Google News

„În jurul zilei de 30.08.2020 in jurul orei 14.00 fiicele mele gemene pe numele de Alara și Dilara Mițaru au plecat voluntar de acasă din com. Topolog județul Tulcea.

Semnalmente 15 ani, 1.56m înălțime, blonde, ochii albaștri. Rog să distribuiți în număr cât mai mare acest anunț poate cu ajutorul tuturor le vom găsi cât mai repede posibil. Este sesizată poliția locală de ieri ora 15: 00 dar pana in prezent au fost piste false.

Cine are detali despre ele este rugat sa sune la cel mai apropiat sediu de poliție. Sau la Nr de tel 0727152849 -0740934 562 - 0762478331 Vă multumesc”, se arată în postarea mamei celor două gemene dispărute.

Părinţii gemenelor spun ca fetele nu au plecat niciodată de acasă si nici nu aveau vreun motiv sa facă acest gest. Politia din Tulcea a început o anchetă.