Incident șocant. Polițiști atacați prin surprindere cu toporul VIDEO

Incident șocant. Polițiști atacați prin surprindere cu toporul VIDEO

Un bărbat a atacat cu un topor niște poliţişti din Capitală, agresorul fiind împuşcat.

Incident șocant în Capitală. Un bărbat agresiv a atacat cu un topor un echipaj de poliție. Conform legii, polițiștii au tras focuri de armă și l-au împușcat în mâna pe scandalagiu. Bărbatul este acum cercetat pentru ultraj.

„Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei, pe care îi folosea ca paravan, şi ameninţa că le va face rău dacă va interveni poliţia. Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viaţa persoanelor, poliţiştii au pătruns în curte pentru imobilizare agresorului, moment în care acesta i-a atacat cu un topor", a comunicat Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

Ce declară Poliția Capitalei

Reprezentanții Poliției Capitalei au confirmat producerea incidentului.

„În seara de 24 august, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic, în care se reclama comportamentul agresiv al unui bărbat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7. Ei au încercat aplanarea situației. Dar bărbatul în cauza continua să se manifeste violent și să amenințe polițiștii. A fost solicitat sprijinul unei echipe a Serviciul Acțiuni Speciale, care a ajuns în scurt timp la adresa", a comunicat Poliţia Capitalei, prin intermediul unui comunicat de presă.

Oamenii legii susțin că bărbatul a utilizat un topor, oamenii legii folosind armamentul din dotare, cu proiectil de cauciuc. Ei au tras asupra mâinii agresorului.

„Bărbatul, de 43 de ani aparent renunțase la comportamentul violent, însă a luat un topor și a încercat să îl lovească pe unul dintre luptători. Acesta a utilizat armamentul din dotare, cu proiectil de cauciuc și a tras asupra mâinii agresorului. Bărbatul a fost imobilizat și a fost solicitat un echipaj medical pentru a i se acorda îngrijiri", a comunicat Poliţia Capitalei, potrivit romaniatv.net.

.

 

.

Ne puteți urmări și pe Google News