Probleme mari cu bebelușul lui Lili Sandu! Medicii au intervenit de urgență

Probleme mari cu bebelușul lui Lili Sandu! Medicii au intervenit de urgență

Lili Sandu a trăit momente de reală îngrijorare în timp ce se afla în clinica în care a născut, căci bebelușul ei de 10 zile a avut unele probleme de sănătate, necesitând intervenția medicilor.

Din fericire, micuțul Thomas Jay nu a pățit nimic grav, iar situația lui s-a îmbunătățit foarte repede datorită profesionalismului doctorilor, care au intervenit prompt pentru a se ocupa de starea lui de sănătate.

Cântăreața a devenit mamă pe 10 august, la o vârstă destul de avansată, 41 de ani. La naștere, băiețelul avea 52 cm, 3.300 gr și a luat primul 10 din viața lui din partea medicilor de la un performant spital privat din România. Se pare că bebelușul a avut unele probleme după ce a venit pe lume, iar specialiștii au decis să îl mai țină câteva zile sub observație. Într-un mesaj făcut public, iubita lui Silviu Țolu a spus vorbit despre acest episod neplăcut, însă nu a dezvăluit diagnosticul pe care l-au pus medicii băiețelului ei.

„Un update actual ar fi ca suntem încă în spital pentru ca bebe TJ a hotărât că ar mai avea câteva asistente de cucerit. Acum zâmbesc, dar nu vreți sa știți haosul psihologic… Vă povestesc mai multe când ajungem acasă… Ne e dor de tati, offf”, a transmis Lili Sandu în urmă cu ceva timp.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ieri, fericita mămică și copilul au fost luați acasă de către Silviu Țolu, partenerul lui Lili ceva mai tânăr (mai exact 11 ani este diferența dintre ei). Prima lor zi în trei a fost una plină de surprize. Vedeta a primit numeroase cadouri, însă răsfățat cu daruri și multă iubire a fost și micuțul Thomas Jay, un copil foarte dorit de părinții săi, care au făcut eforturi mari pentru a-l avea, conform mărturisirilor făcute în mod repetat de Lili.

„O zi memorabilă! Iar emoții, iar lacrimi de fericire… O întâlnire dintre tată și fiu.. hai că iar încep să plâng când îmi amintesc cât de intens a fost acel moment. Welcome home, our son!”, este mesajul transmis de cântăreață pe o rețea socială. la scurt timp după ce a ajuns acasă, relatează https://www.cancan.ro/momente-triste-pentru-lili-sandu-bebelusul-a-avut-probleme-si-medicii-au-intervenit-de-urgenta-20263984