Va fi coșmar pentru șoferi. Anunțul făcut de Poliția Română

Va fi coșmar pentru șoferi. Anunțul făcut de Poliția Română

Poliția Română anunță un adevărat coșmar pentru șoferi.

Pe mai multe șosele din România, circulația rutieră va fi un adevărat coșmar pentru șoferi.

Este vorba despre drumuri naționale din județele Giurgiu și Ilfov.

Pe acolo va trece, luni, un transport agabaritic, iar polițiștii rutieri anunță că se va circula în coloană

Ne puteți urmări și pe Google News

Atenție, șoferi. Dacă faci asta, rămâi pe loc fără mașină! Grijă mare la…

Amenzi uriașe pentru șoferii care încalcă această regulă. Legea intră în vigoare

Mai exact, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că mâine 17.08.2020, începând cu ora 08.00, va avea loc un transport agabaritic.

Ruta pe care va circula autoveehiculul de mare tonaj pornște de la Giurgiu Pod și va continua pe DN5 până la Drumul Național Centura București (DNCB).

Transportul agabaritic se va opri în localitatea Mogoșoaia, din județul Ilfov.

„Precizăm că transportul va fi însoțit de un echipaj de poliție, iar pe anumite sectoare rutiere este posibil să se circule în coloană”, a transmis Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

De asemenea, polițiștii menționează că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Atenție, șoferi! Vă filmează și vă trimite amenda acasă

Veste mare pentru toți șoferii din România. Vor fi scutiți de această obligație

Pe de altă parte, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, sunt semnalate valori ridicate de trafic pe DN 1 București-Brașov, pe sensul de urcare, fiind coloană în mișcare pe tronsoanele kilometrice 102-107, între localitățile Nistorești și Comarnic, și 127 – 129, pe raza stațiunii Bușteni.

De asemenea, aglomerație este și pe sensul către Capitală al DN1 București-Brașov, între kilometrii 138 (de la intrarea în județul Prahova) – 129 (Bușteni). Polițiștii acționează pentru fluență.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.