Incredibil. Spital COVID la care, în plină pandemie, nu figurează nici un medic de gardă

Incredibil. Spital COVID la care, în plină pandemie, nu figurează nici un medic de gardă

Lucian Duță, fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), a tras un semnal de alarmă afirmând că sunt spitale la care pe secția ATI, în plină pandemie, nu figurează nici un medic de gardă.

Duță a dat exemplu Spitalul Municipal Râmnicu-Sărat unde în primele 12 zile din luna august pe secția ATI nu figura nici un medic pe linia de gardă. Și asta în condițiile în care respectivul spital este și Spital COVID.

„Mai jos putem vedea tabelul cu lista de gărzi pe luna august din Spitalul Municipal Râmnicu-Sărat! La o primă privire nu pare nimic ciudat dar....ce vedem pe ultima coloană este aproape ireal: în 12 zile din lună pe secția ATI nu figurează nici un medic pe linia de gardă!Asta in condițiile în care se observă prezenta medicilor de gardă pt Chirurgie și Ginecologie, care dacă au de tratat urgențe (intervenții in blocul operator mai ales) probabil ca nu au de ales și trimit pacienții la alte spitale !!

Nu mai spun ca acest spital este și spital COVID!! Se pune intrebarea logică cine supraveghează pacienții din ATI in cele douăsprezece zile când nimeni nu acoperă serviciul de gardă?Eu știu și cred că toți știm : NIMENI!

Știu, vin alegerile și iar vor veni niște libidinoși și ne vor spune că ne salvează ei dacă îi votăm!!”, a scris Lucian Duță pe pagina sa de Facebook.

Medic de la ATI, confesiune tulburătoare despre așa-zisele spitale COVID

Iată și tabelul prezentat în postare.

Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019

Ne puteți urmări și pe Google News