Principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian a fost arestat preventiv

Principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian a fost arestat preventiv

Richard Emanuel Gheorghe, principalul suspect în cazul morții liderului clanului Duduianu, Emi Pian a fost arestat preventiv.

Magistrații de la Tribunalul București au dispus, vineri, reținerea preventivă pentru 24 de ore a lui Righard Gheorghe, sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte.

Decizia magistraților a fost luată după mai mai multe ore de audieri, la Serviciul de Omoruri. a suspectului de crimă.

„Pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de aji, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare", a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Ne puteți urmări și pe Google News

Principalul suspect în cazul crimei lui Emi Pian a fost scos din Spitalul Elias, acolo unde a fost internat timp de mai bine de două zile, şi dus la audieri.

În cursul zilei de joi, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar acum starea lui de sănătate este stabilă.

„Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă. Sunt nevinovat!", au fost primele declaraţii ale presupusului ucigaş al lui Emi Pian.

Richard Emanuel Gheorghe are 26 de ani, fără antecedente penale şi face parte din clanul Rinu, la fel ca şi Ciprian Napy.

Potrivit anchetatorilor, Richard a avut o dispută verbal cu Emi Pian când aceștia jucau jocuri de noroc. Simțindu-se jignit, pentru că Richard a afirmat că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent a început să facă avere, Emi Pian a sărit la bătaie.

În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior!

Pian a ajuns la Spitalul Universitar din zona Eroilor, dar hemoragia pe care a suferit-o i-a fost fatală.

Până să vină echipajul medical și cel de la poliție, Richard a fost bătut crunt de membrii clanului Duduianu.

Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei, potrivit romaniatv.net