Farage dezvăluie: În țara lor, britanicii nu au loc de imigranți la hoteluri

Farage dezvăluie: În țara lor, britanicii nu au loc de imigranți la hoteluri

Liderul Brexit Party, Nigel Farage, a dat publicității un reportaj cu un hotel din Anglia, care are ușile închise pentru clienții britanici, dar găzduiește imigranți solicitanți de azil politic.

Nigel Farage își continuă demersurile jurnalistice pentru a dezvălui dimensiunile imigrației ilegale din Marea Britanie.

El a ajuns la un hotel din Bromsgrove, în regiunea West Midlands, unde care găzduiește 147 de imigranți ilegali, dar refuză să primească britanici.

În reportaj, personalul hotelului – care recunoaște că lucrează pentru compania de recrutare a forței de muncă Serco, care oferă servicii de azil pentru guvern - îi spune lui Farage că nu are voie să filmeze în hotel și l-a obligat să plece.

Ne puteți urmări și pe Google News

Farage a avertizat că dacă solicitările de azil ale imigranților cazați în hotel sunt respinse, aceștia „vor continua să rămână în țară... muncind la cules de fructe, în comerțul cu haine vechi din Leicester sau orice altceva. Se vor muta în economia ilegală cu sclavi din această țară.”

Liderul Brexit afirmă că guvernul conservator al premierului Boris Johnson „nu face nimic în această privință”.

„Există un semn mare pe Stâncile Albe de la Dover, care scrie că «toată lumea este binevenită». Asta ne costă o avere”, spune Farage, adăugând că guvernul nu are nici cea mai vagă idee cine sunt imigranții care intră în țară, avertizând că mulți dintre ei pot fi admiratori ai islamismului radical.

„Am văzut azilanți ale căror cereri au fost refuzate comițând înainte oribile în țara noastră. Nu ar mai trebui să facem asta”, mai spune Farage.

Fiecare solicitant de azil din Marea Britanie primește un ajutor săptămânal de la guvern de cel puțin 35,39 lire sterline, precum și cazare asigurare de sănătate și acces la sistemul național de educație pentru copiii cu vârste între 5 și 17 ani.

Raportul Oficiului Național pentru Audit (NAO) privind solicitările de azil, dat publicității pe 3 iulie afirmă că în prezent sunt circa 48.000 de solicitanți de azil care primesc ajutor din partea guvernului, o cifră mai mare decât dublul celei din 2012.

Raportul estimează că fondurile privind ajutoarele sociale acordate solicitanților de azil în 2019 și 2020 se ridică la circa 4 miliarde de lire sterline.

Totuși, Nigel Farage crede că această cifră este mult subestimate și că presiunea pe plătitorii de taxe britanici va crește și mai mult.

Și numărul de solicitanți de azil este probabil mult mai mare decât îl arată statisticile, crede liderul Brexit Party, în condițiile în care Marea Britanie se confruntă cu un uriaș val de imigranți ilegali veniți din Franța, care sunt escortați de navele gărzii de coastă franceze.

Și costurile în vieți omenești ale imigrației ilegale cresc pentru britanici.

În iunie, un imigrant sudanez a fost autorul unei serii de atacuri cu cuțitul în hotelul său din Glasgow, rănind șase persoane, printre care un polițist.

Imigrantul, pe nume Badredin Abadlla Adam, s-a plâns de condițiile de cazare din hotelul unde era găzduit, spunându-le prietenilor că mesele primite, compuse uneori din paste și brânzeturi, nu sunt pe gustul său.

Abadlla Adam s-a oprit din frenezia sa sângeroasă doar împușcat de poliție. Restricțiile impuse adunărilor publice din cauza epidemiei de COVID nu au împiedicat ca Adam să aibă parte de funeralii grandioase, cu sute de participanți.