Vibrația umanității s-a redus cu 50%. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Vibrația umanității s-a redus cu 50%. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astăzi rupe orice discuţie care poate degenera într-un eventual schimb de replici dure, cu cei din jurul tău, cunoscuţi sau necunoscuti. Seară plăcută, acasă, sau la o terasă din vecini.

28 iulie

 

Vibrația umanității s-a redus cu 50%. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Pe 28 iulie s-au născut Jackie (Kennedy) Onassis, Marcel Duchamp, Alberto Fujimori, Riccardo Muti, Ludwig Feuerbach, Charles Hard Townes, Ignaz Bösendorfer, Victor Babeş, Ioana Pavelescu, Nicolae Patraulea, Silviu Iorgulescu.

În calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii: Prohor, Nicanor, Timon şi Parmena, dintre cei 70. Sf. Pavel de la Xiropotamu.

În ultimul timp se petrec lucruri ciudate, dragi lupi, padawani şi hobbiţi! Apar în presă, sunt făcute public, date şi informaţii paradoxale.

Suntem în plină teorie a conspiraţiei! La cinci ani de la descoperire, planeta Kepler-452b revine în centrul atenției.

Un raport semnat de Mike Wall de la „Scientific American” dă amănunte foarte precise, preluate de la NASA, despre planeta situată la dracu cu cărţi, Doamne, iartă-mă, la 1.400 de ani lumină! Dupa studiul unei fotografii, nu prea reușite, făcută de telescopul spațial Kepler. S-au uitat la ea cinci ani de zile!

Astfel, se spune că planeta este cu 60% mai mare decât Pământul, dar un om aflat pe suprafaţa ei cântăreşte doar de două ori mai mult. Şi că nu este foarte greu să se păşescă pe suprfaţa planetei Kepler-452b! Că „Soarele” de acolo este mai strălucitor, mai bătrân şi dă mai multă energie cu circa 10% decât amicul nostru Sol. Că temperatura la suprafaţa planetei este mai mare decât pe Pământ. Atmosfera este mai puţin densă, dar, respirabilă prin mască. Există un „efect de seră”. Apa se găseşte, dar în cantităţi mici.

John Grunsfeld, de la NASA, declară cu multă dezinvoltură că după câteva generaţii omenirea se va adapta perfect la condiţiile planetei Kepler-452b şi că condiţiile astronomice ale orbitei planetei fiind apropiate de cele ale Pământului, nu vor fi probleme cu adaptarea plantelor pământene bazate pe fotosinteză.

Kepler-452b este muntoasă, cu mici lacuri şi cu mulţi vulcani activi. Ceea ce conduce la ideea că acolo există deja o floră şi o faună autohtonă, declară omul de ştiinţă.

Teoria conspiraţiei! Ştiu toate astea numai după o fotografie neclară făcută de un telescop spațial? Da’ deştepţi mai sunt cei de la NASA! Mă tem că au reactivat Poarta Stelară din Antarctica şi tot experimentând adrese de destinaţie au ajuns pe Kepler-452b, la peste 1.400 de ani lumină. Poarta Stelară te poartă acolo în câteva secunde, sigur, trebuie să fie acolo o altă poartă stelară cu un dispozitiv de formare a adresei ca să te poţi întoarce. Gurile rele de la USAF spun că mai multe echipe de explorare s-au pierdut în spaţiu, nu au mai putut reveni pe Pământ pentru că dispozitivul de formare de la destinaţie nu funcţiona, sau fusese distrus. De aceea, acum douăzeci de ani, “Star Gate Project” a fost închis. Acum se pare că a fost redeschis. Asta da, teoria conspiraţiei!

Nu mă credeţi? Da’ de unde Dalai Lama au ştiut cei de la NASA că pe suprafaţa planetei Kepler-452b se poate respira prin mască?! Din fotografie? Bună întrebare!