Poftiţi în dormitoarele lui Meghan Markle! Imagini incredibile în articol. VIDEO

Poftiţi în dormitoarele lui Meghan Markle! Imagini incredibile în articol. VIDEO

Ducesa de Sussex a locuit  în Toronto și Los Angeles înainte de a-l întâlni pe prințul Harry.

Meghan Markle a locuit pentru prima dată cu prințul Harry la Nottingham Cottage, în interiorul Palatului Kensington, înainte de a se muta la Frogmore Cottage în 2019.

Până să-l cunoască pe Harry în 2016, Meghan locuia în două case: una în Toronto și alta în Los Angeles , iar fotografiile cu dormitoarele ei au ieșit la lumină.

O prezentare inedită a caselor lui Meghan Markle şi pe unde a trăit înainte de a-l întâlni pe Prinţul ei, o face Tyler Perry.

Ne puteți urmări și pe Google News

Meghan a împărtășit fotografii din dormitorul de pe proprietatea din Toronto, în timp ce locuia acolo. La fel ca restul casei sale, dormitorul este  decorat în alb: pereți albi, patul îmbrăcat în lenjerie albă, o oglindă mare atârnată pe perete cu încadrare metalică, unde Meghan și-a făcut un selfie și l-a publicat cu mesajul: „Night night #bedtime #birdcage”.

meghan markle home dormitor selfie z

La scurt timp, Meghan a împărtășit o altă fotografie cu Guy, căţelul ei, aşezat în patul său. Ea a scris: „Ziua de baie. Este permis”.

meghan markle dormitor acasa pat z

În altă parte a camerei  Meghan avea o toaletă din lemn, unde păstra o vază de flori, o lumânare Diptyque şi  reviste: In Vogue: The Illustrated History of the World.  „Cumpărați-vă mereu flori. Mai ales bujori", a scris ducesa de Sussex.

meghan markle casa dormitor comoda z