Emoționant! Fotografia care a înlăcrimat internetul

Emoționant! Fotografia care a înlăcrimat internetul

O fotografie cu un câine care își așteaptă stăpânul pe plaja unde acesta și-a pierdut viața a „rupt” inima internetului. Australianul Alex Pullin a murit înecat pe 7 iulie, la numai 32 de ani, în timp ce pescuia cu harponul în apropiere de orașul Sydney.

Trupul bărbatului, portdrapel al țării sale la JO de iarnă, de la Soci, a fost descoperit pe o plajă din Queensland Australia.

Iubita snowboard-erului decedat, Ellidy Vlug, a postat o fotografie emoționată pe Instagram care a devinit în scurt timp virală.

În poză, se vede cum Rummi, câinele din rasa kelpie al cuplului, își așteaptă cuminte stăpânul, pe plaja unde acesta și-a pierdut viața.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu pot suporta să scriu asta. Chumb, iubitule, odihnește-te în pace!”, a fost mesajul lui Ellidy Vlug.

Alex Pullin a fost găsit fără suflare miercuri dimineaţă, pe un recif artificial, iar timp de 45 de minute a fost resuscitat fără succes.

Sportivul a murit înecat pe 7 iulie, la numai 32 de ani, în timp ce pescuia cu harponul în apropiere de orașul Sydney. Trupul australianului, portdrapel al țării sale la JO de iarnă, de la Soci, a fost descoperit pe o plajă din Queensland.

„Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost adus pe plajă de mai mulți martori, fiind preluat de salvamari, dar Alex Pullin nu a mai putut fi salvat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță.

Presa din Australia a avansat ipoteza potrivit căreia Pullin și-ar fi pierdut cunoștința în timp ce pescuia, iar un pescar aflat în zonă i-ar fi zărit trupul în apă. A strigat imediat la un surfer aflat în apropiere, care și-a lăsat placa și a înotat spre țărm ca să anunțe salvamarii.

Australienii mai scriu că familia dublului campion mondial se afla pe plajă și îl aștepta pe Alex să se întoarcă din larg.

Alex Pullin a participat la trei ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă: 2010, 2014 și 2018, anunță digisport.ro.