Un rege al comediei de la Hollywood dezvăluie cât de grea e viața din spatele scenei

Un rege al comediei de la Hollywood dezvăluie cât de grea e viața din spatele scenei

Un mare actor vorbește despre depresia cu care s-a confruntat în ultimii ani.

Unul dintre actorii cu un succes uriaș în ultimii 25 de ani, Jim Carrey, și-a publicat memoriile. El a lucrat la cartea Memoirs and Misinformation: A novel cu Dana Vachon. Subiectul principal este legat de problemele pe care le-a avut actorul „în spatele cortinei”. El vorbește despre necazurile pe care publicul nu le cunoaște și care stau în umbra imaginii actorului de succes.

Cartea prezintă „o călătorie în inima acestei fabrici de vise care este Hollywood, cu agenţii săi nemiloşi şi celebrităţile sale frivole şi vulnerabile”, anunță editura Temas de Hoy, care va publica pe 25 august ediţia în limba spaniolă. „Lucrarea este o carte semi-autobiografică, la mijlocul drumului între real şi un imaginar ce trebuie explorat. Întâi de toate, este o reflecţie curajoasă despre privilegii, prietenie, dragoste, dependenţă şi căutarea înţelesului vieţii”, se mai precizează în încheierea prezentării, conform Agerpres.

Cartea se deschide cu o prezentare a lui Jim Carrey, care stă lungit pe canapea şi se uită la filme în rețeaua Netflix. El se simte singur şi nici măcar sfaturile bunului său prieten, actorul Nicolas Cage, nu reuşesc să-l scoată din depresie. „Nimic din toate astea nu este real, dar totul este adevărat”, afirmă comediantul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cartea apare la trei ani distanță după lansarea la Festivalul de la Veneţia a unui documentar despre istoria realizării cunoscutului film „Man on the Moon” (1999 regizat de regretatul Milos Forman), şi care ne arată un Jim Carrey net diferit de personajele nostime care l-au făcut celebru în toată lumea.

„Cred că există un personaj pe care l-am interpretat toată viaţa mea şi care nu sunt eu”, vorbește Jim Carrey despre frământările sale psihologice. Această afirmație scoate la iveală o personalitate foarte complexă, prezentată în cartea sa, „Memoirs and Misinformation: A novel”, prin intermediul căreia a dorit să arăte lumii cu ce rămâne un actor ce iese din lumina reflectoarelor.