Marele secret al lui Assange a fost dezvăluit

Marele secret al lui Assange a fost dezvăluit

Iubita secretă a lui Julian Assange a rupt tăcerea și vorbește deschis despre relația lor și despre cum au reușit să conceapă doi copii, în timpul azilului politic, fără să știe nimeni.

Avocatul originar din Africa de Sud, Stella Morris, în vârstă de 37 de ani, s-a îndrăgostit de Assange, în vârstă de 48 de ani, în 2015, în timp ce îl vizita în calitate oficială, lucrând la demersurile legale menite să stopeze extrădarea bărbatului în America. Marele secret al lui Assange s-a aflat abia acum. Celebrul spion este tatăl a doi băieți,  Gabriel și Max, care au fost concepuți în interiorul ambasadei ecuadoriene, într-o zonă nemonitorizată de camere de supraveghere.

Gabriel, trei ani, și fratele său Max, în vârstă de un an, au fost concepuți în timp ce Assange se ascundea în ambasada Ecuadorului, unde i s-a acordat azil politic din 2012 până în aprilie anul trecut, când a fost dus în închisoare. Assange se confruntă cu acuzații de spionaj pentru ”scurgerea” a sute de mii de documente clasificate drept informații secrete din SUA.

Iubita și avocata sa, Stella Morris, spune acum că s-a simțit ”norocoasă” să-l fi întâlnit Assange, care ”a schimbat lumea cu Wikileaks”. Cei doi s-au logodit în 2017.

Ne puteți urmări și pe Google News

”A fost foarte romantic și precaut și foarte dulce”

Tânăra povestește cum s-a născut idila. ”Ne-am apropiat și ne-am împrietenit și am urmărit filme împreună și mi-a plăcut doar să petrec timp cu el. A fost foarte romantic și precaut și foarte dulce”, a povestit Morris într-un interviu televizat, duminică seara, citat de Daily Mail. ”Nu a fost ușor, dar când ești cu cineva pe care îl iubești, poți face situații imposibile”, a continuat aceasta.

Idee revoluționară în construcții. Doi arhitecți vor să schimbe lumea

Cel mai rapid calculator din lume suferă transformări uimitoare. Planul inventatorilor

Când a fost conceput Gabriel, în 2016, Assange era în interiorul ambasadei deja de patru ani și s-a crezut că este sub o supraveghere constantă de către serviciile de securitate americane.

”Julian avea spații private, dormitorul și biroul său nu aveau camere foto”, a spus ea, amintind și cum i-a comunicat acestuia că a rămas însărcinată: ”Erau microfoane peste tot, așa că a trebuit să notez pe o bucată de hârtie pentru a-i spune”.

Citește articolul integral pe Rețete și vedete.