Tragedia din viața Andreei Marin care o va urmări toată viața: ”O dragoste infinită”

Tragedia din viața Andreei Marin care o va urmări toată viața: ”O dragoste infinită”

De câte ori se uită la fiica ei, Andreea Marin își aduce aminte cum ea a rămas fără mamă, la o vârstă când alte fețe încă se jucau cu păpușile.

Violeta, fata Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., are aproape 14 ani și este o adolescentă cu trăsături frumoase, asemenea părinților ei.

Ca orice mamă, mândră de fiica ei, Andreea Marin a postat de-a lungul timpului numeroase fotografii în care sunt împreună

La postarea ultimelor fotografii, Andreea Marin a scris: „2 Violete. O singură dragoste. Infinită”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Micuța Violeta poartă numele bunicii sale.

Nu este prima oară când vedeta vorbește despre tragedia din viața ei când și-a pierdut mama. Ca semn al dragostei eterne dintre mamă și fiică, Andreea și-a votezat fata cu numele Violeta. Așa o chema și pe mama ei.

Violeta , fiica naturală a Andreei Marin, s-a născut în iarna lui 2001. Nu s-a bucurat prea mult de dragostea ambilor părinți, deoarece, Andreea a divorțat de Ștefan Bănică Jr, după cinci ani de căsnicie.

Mama Andreeai  s-a stins din viață când vedeta avea  doar nouă ani. Violeta a murit în anul 1984, la vârsta de 35 de ani. Ea și sora vedetei, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în mașina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani. Amintirile când mama ei i-a murit în brațe o vor urmări toată viața.

Se afla, așadar, în Dacia familiei, împreună cu tatăl și cu sora sa, când o ploaie torențială i-a surprins. Un autobuz i-a luat în plin, iar rănile cauzate de impact i-au fost fatale mamei sale. Din păcate, aceasta s-a stins chiar în braţele Andreei Marin, în drum spre spital.

„S-a stins în braţele mele până să ajungem la spital.  Atunci am înţeles că trebuie să fiu mamă pentru sora mea. Asta m-a ajutat de atunci încoace să construiesc, să nu ascult vorbele din jur”, a povestit Andreea Marin.

Încă de atunci, deși era un copil, Andreea a învățat să fie stăpână pe propria viaţă și să ajungă să trăiască frumos.

„Scopul meu este să îmbătrânesc frumos. Asta vreau de la viaţă: să îmbătrânesc frumos,” a mai completat Andreea Marin, potrivit cancan.ro