S-a rupt lanțul de iubire. O cunoscută vedetă cere ordin de restricție împotriva soțului

S-a rupt lanțul de iubire. O cunoscută vedetă cere ordin de restricție împotriva soțului

Marea dragoste dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-a transformat în ură. Fosta doamnă Năstase a solicitat ajutorul autorităților după ce, potrivit spuselor sale, soțul a agresat-o.

 

Ea a cerut ordin de protecție împotriva lui Florin Pastramă, care se pare că a devenit violent, în ultima perioadă în relația conjugală.

În urmă cu puțin timp, Brigitte Sfăt ar fi fost agresată de soțul ei, Florin Pastramă. Imediat după teribilul incident, fosta doamnă Năstase s-a îndreptat către secția de poliție, unde a demarat formalitățile pentru a obține un ordin de protecție. Vedeta se pare că ar fi încasat o o bătaie serioasă și din acest motiv a cerut ajutorul autorităților, scrie Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit unor surse, în urma violențelor la care ar fi fost supusă de actualul partener de viață, Brigitte Sfăt ar fi hotărâtă să rupă mariajul cu acesta, dar rămâne de văzut cum se vor derula evenimentele. Mai ales că fosta doamnă Năstase se află, în prezent, în fața polițiștilor pentru depune o plângere împotriva soțului ei, Florin Pastramă.

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

 

La nici un an, pe 27 mai 2019, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală.

Brigitte se află la a patra căsnicie şi are doi copii din relaţiile anterioare, în timp ce Florin Pastramă este la prima căsnicie. El este om de afaceri şi este rudă cu soţia cântăreţului Pepe.