Pro Tv poate pierde o vedetă cu vechime! Semnalele sunt clare. Cine va profita?

Pro Tv poate pierde o vedetă cu vechime! Semnalele sunt clare. Cine va profita?

Într-un interviu acordat recent, una dintre cele mai apreciate vedete din Pro Tv, Magda Pălimariu, a declarat că n-ar refuza un alt proiect.

Prezentatoarea rubricii Meteo a acordat un interviu pentru Libertatea şi printre altele a vorbit şi despre o eventuală provocare profesională.

De asemenea, ea a explicat şi cum a reuşit să treacă peste divorţ, dar a oferit şi câteva detalii despre modul în care decurs nunta ei cu cel alături de care şi-a refăcut viaţa.

„Spune-mi sincer, de-a lungul carierei tale în televiziune ai fost judecată pentru simplu fapt că ești o femeie frumoasă? Ai fost acuzată că ai rezistat în televiziune tocmai datorită aspectului fizic?

Ne puteți urmări și pe Google News

-De-a lungul timpului au existat și mesaje răutăcioase, însă cred că este foarte important să ne cunoaștem propriile valori și să nu ne lăsăm afectați de ceea ce spun sau cred oamenii rău intenționați.

Sunt convinsă că sunt persoane care ne urmăresc, fie online sau la TV, și ne iubesc, ne apreciază, știu lucruri despre noi.

Important este ca toată lumea să înțeleagă că aspectul fizic, al oricărei persoane, este întodeauna completat de ce se află în interior.

-Te-ai gândit vreodată să încerci și alt gen de emisiune?

-Atunci când îți este bine acolo unde ești și faci lucrurile cu drag, nu te gândești să schimbi ceva. Rubrica meteo face parte din viața mea și totul este perfect așa cum este acum. Să știi că am învățat să nu-mi fac planuri și să las lucrurile să se aseze în ritmul lor.

Bineînțeles că orice schimbare, care să vină în completarea rubricii meteo și cu care să rezonez, este binevenită.

-Apropo de căsătorie. Mai crezi în ideea de a păși în fața altarului sau consideri că nunta trebuie făcută o singură dată în viață?

-Așa cum am mai spus, pentru mine, iubirea este esența vieții. Acea iubire care ne definește, pe care o simțim pentru toate persoanele dragi nouă.

Și da, sigur, cred în iubire. Cred că, atâta timp cât avem dragoste de dăruit nu trebuie să rămânem acaparați de dezamăgirile din trecut, așa cum li se întâmplă unora, din păcate.

Trebuie să ne găsim puterea de a depăși orice obstacol și să avem mereu încredere în lucrurile frumoase. Iar dragostea este unul dintre ele.

Mi se pare ideal ca oamenii să se căsătorească și să rămână împreună. Dar este adevărat că există căsnicii care nu funcționează, iar acest lucru nu trebuie să formeze un blocaj.

Trebuie să ne bucurăm în continuare de lucrurile frumoase pe care le avem de trăit.

-Din cât ai lăsat să se vadă pe site-urile de socializare, ai avut o nuntă intimă, restrânsă. Așa ai visat de când erai mică sau te-ai ferit din cauza statutului de persoană publică?

-Așa este. Nu știu neapărat dacă faptul că sunt persoană publică, ci pentru că țin foarte mult la intimitatea vieții mele personale.

Îmi place să am momente doar pentru mine, pe care nu simt nevoia să le împărtășesc.

Nu cred că cei care mă urmăresc au nevoie să știe toate detaliile din viața mea. Îmi place să fiu aproape de comunitatea mea.

Să vorbesc cu oamenii, să le dau sfaturi sau chiar să le aduc zâmbete pe buze – mai ales acum, de când cu TikTok-ul (râde)”, a declarat Magda Pălimariu pentru libertatea.ro.

explicaţie foto: Magda Pălimariu, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă