Evz.TV. „Dosare de presă”. Andra Gavril, totul despre ceea n-ar fi vorbit nicicând!

Evz.TV. „Dosare de presă”. Andra Gavril, totul despre ceea n-ar fi vorbit nicicând!

Nu se putea invitat mai potrivit pentru ediția de astăzi a emisiunii Evz.TV. „Dosare de presă”! Recent renăscută după o pauza de două luni impusă de necazul în care omenirea se află, astăzi avem un invitat care trece ecranul cu distincție, rafinament și căldură.

Andra Gavril, vedetă consacrată de cei zece ani cât a prezentat zi de zi „Jurnalul Cultural“ la TVR și care în prezent lucrează la Casa de Producție a postului public de televiziune, a acceptat să vorbească despre ea, așa cum nu a mai făcut-o. Educația primită într-o familie solidă, cartea învățată și ucenicia în ale actoriei pe lângă mari ași ai scenei, o fac pe protagonista interviului de astăzi să vorbească firesc și cu modestie despre bunele din viața ei. Nu ocolește nici relele, nici măcar pe cea mai rea, pe care o despică înțelept și cu tâlc, doar cu speranța că poate cuiva îi va fi de folos în a ocoli un mare pericol, acela de a rămâne captiv într-una din capcanele pe care viața ni le poate întinde.

Cultă, inteligentă, sensibilă și fermecător de generoasă,  despre ea însăși și despre încercările care au clădit-o, multe dintre ele povestite în premieră, Andra Gavril, într-un interviu „Dosare de presă”, realizat  de Mirel Curea.

Ne puteți urmări și pe Google News