Hoții din București au dat atacul! Au furat marfă de sute de mii de euro în câteva minute

Hoții din București au dat atacul! Au furat marfă de sute de mii de euro în câteva minute

Hoții au dat iama într-un depozit de țigarete de unde au furat marfă în valoare de sute de mii de euro.

În ultima vreme, hoții par să nu mai aibă frică de nimic și dau lovituri după lovituri. După ce au prădat chiar sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, acum hoții au dar o mega spargere la un depozit de țigarete.

În cursul zilei de marți, polițiștii de la Poliția Capitalei au pus în executare cinci mandate de percheziție imobiliară, la domiciliile unor persoane suspectate că au furat 70.000 de pachete cu țigări. Cele cinci persoane sunt acuzate de furt calificat, complicitate la furt calificat și punere în circulație sau conducerea unui autovehicul cu numere false.

Depozitul de țigarete a fost spart în noaptea de 23 mai 2020, acesta fiind amplasat în Sectorul 2 al Capitalei. Pentru a nu fi prinși, hoții au folosit un autoturism BMW, la care au montat alte numere de înmatriculare. Prejudiciul calculat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 se ridică la peste 266.000 de euro. ”Hoții au transportat toată noaptea țigările furate. Au fost peste 70 de baxuri cu țigarete. Avem informații că în prima fază, hoții au dat atacul și au scos cele 70 de baxuri cu țigări pe care le-au dus într-un loc anume de unde le-au transportat în noaptea respectivă”, spune unul dintre polițiștii care au participat la acțiune.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, mai spun oamenii legii, la percheziții au fost găsite patru autoturisme de lux, proprietatea a patru dintre cei cinci suspecți, mașini care au fost puse sub sechestru pentru a putea acoperi o parte din pagubă.

Au spart sediul de la Crimă Organizată

Vinerea trecută, o altă grupare de hoți din București au dat o spargere la unul dintre sediile Brigăzii de Crimă Organizată din Buurești, de unde au furat produse de valoare, din camera de corpuri delicte.

Lovitura a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă la sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate. Hoții au atacat structura în momentul în care aceasta era cea mai vulnerabilă, adică atunci când paznicul nu a fost „pe poziție”, deoarece dormea. Hoții au reușit să fugă din sediul cu mai multe televizoare și aparatură scumpă, în primul rând din vina paznicului care era ocupat cu „altceva”.

Hoții au prinși numai datorită unui noroc chior. Aceștia s-au luat la bătaie, pe strada Mărgeanului din BUcurești, după ce nu au putut cădea de acord în legătură cu împărțirea prăzii. Acum persoanele care au comis furtul sunt arestate.