Colo este arestat! Mai urmează unul greu? Este din Ministerul de Interne

Colo este arestat! Mai urmează unul greu? Este din Ministerul de Interne

Spre finalul zilei de marţi, vlogger-ul Alexandru „Colo” Bălan ieşea a fost audiat şi reţinut de oamenii legii, iar Mircea Badea a declarat că ar mai trebui să păţească la fel şi altcineva.

Prezentatorul emisiunii „În gura presei” (Antena 2) a comparat instigarea la violenţă din cazul Colo cu instigarea la violenţă din cazul  Traian Berbeceanu.

Amintim că în prezent, Berbeceanu este șef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, iar în trecut a fost  șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba.

Iată ce a declarat Mircea Badea despre vlogger-ul reținut de polițiști marți seara, după ce fusese audiat mai multe ore la Secția 9 din Capitală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliția Capitalei a deschis o anchetă după ce vlogger-ul a instigat la violarea minorelor.

El afirmase, printre altele, într-un videoclip postat pe YouTube, că unele miore merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.

„Mă uit pe tot felul de știri care apar. Ați auzit de Colo? Are un canal de YouTube (n.r. – are 850.000 urmăritori).

Tocmai a fost reținut. Și va fi dus în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă. (...) Pe mine m-a luat de ochi asta cu a fost reținut.

Deci a fost reținut pentru că a spus asta? (…) Deci, a fost reținut pentru asta? Mie mi se pare excesiv”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

„Ce a spus este o mizerie inimaginabilă! O mizerie!”, a intervenit colegul său, Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”.

„Asta este de la sine înțeles. Îmi aduc aminte ce a spus domnul Traian Berbeceanu.

A spus în felul următor despre mine acum un an: «Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic. (…) În stradă, aceea este bătaia care doare cu adevărat.

Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește!»

Eu, personal, nu am o problemă cu ce a scris Berbeceanu. Repet: îl aștept oricând. Și acum, dacă vine, în timpul emisiunii, măcar să-l filmăm în direct.

Nu am nicio problemă. Nu mi-e frică absolut deloc. Nicio problemă. Dar mă gândesc, dacă tot o ardem pe statul de drept, să nu avem un dublu standard.

Dacă vlogger-ul Colo a fost reținut și va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru porcăria pe care a spus-o, păi hai să le punem în oglindă!”, a completat Badea.

Alexandru Bălan, vlogger-ul cunoscut pe YouTube drept Colo, este acuzat de instigare la violență asupra minorilor.

Miercuri, el va fi prezentat în faţa  judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Mai jos puteţi citi un alt episod şocant pentru care Colo ar putea avea noi probleme cu oamenii legii.

Cine ştie oare câte astfel de derapaja mai există în arhiva lui Colo? Aceasta-i una dintre marile întrebări cu privire la acest caz.

Dialog şocant: Vloggerul Colo și un copil de 12 ani! Se spun vorbe greu de imaginat…

explicaţie foto: Traian Berbeceanu în timpul unui exerciţiu tactic.