Accident rutier de proporții, provocat de un fost comandat al IPJ Buzău | VIDEO

Accident rutier de proporții, provocat de un fost comandat al IPJ Buzău | VIDEO

Un accident rutier soldat cu trei răniți a fost produs de un fost comandant al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Ion Iaru, în vârstă de 72 de ani, care s-a aflat la conducerea IPJ Buzău în perioada 1999-2002, iar după pensionare a devenit fermier, este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă, după ce a produs un accident rutier.

Fostul om al Legii, aflat la volanul unei autoutilitare, nu a păstrat distanța de siguranţă și a lovit din spate un taximetru care oprise ca să vireze la stânga. Ion Iaru circula din direcția Buzău către Râmnicu Sărat. Polițiștii spun că șoferul „nu ar fi păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula înaintea sa, pe aceeași direcție și care ar fi intenționat să efectueze viraj la stânga, condus de un bărbat de 31 de ani din Bacău”.

Taximetristul de 31 de ani și cele două pasagere, de 34 respectiv 53 de ani, au fost răniţi și au ajuns la spital. În urma testărilor s-a constatat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

Ne puteți urmări și pe Google News

Traficul rutier pe DN2 E85 a fost dirijat mai bine de o oră şi jumătate în localitatea buzoiană Potârnicheşti, în urma acestui accident rutier, potrivit stiridebuzau.ro.

Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 31 de ani şi a celor două pasagere din autoturismul său, în vârstă de 34, respectiv 53 de ani, ambele din localitatea Poşta Câlnău. Şoferul autoturismului din faţă, un bărbat de 31 de ani din Bacău, ar fi intenţionat să efectueze viraj la stânga.

Cele trei victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă. Traficul rutier s-a reluat în condiţii normale după mai bine de o oră şi jumătate, a mai precizat sursa citată. Fostul comandant al IPJ Buzău și-a deschis o fermă de păsări lângă Râmnicu Sărat, iar în 2012 a uimit pe toată lumea candidând pentru fotoliul de primar al comunei Pardoși. (FOTO: stiridebuzau.ro/ VIDEO: opiniabuzau.ro)