Viorica de la Clejani, reacție năucitoare. Criză de nervi în direct

Viorica de la Clejani, reacție năucitoare. Criză de nervi în direct

Mama Margheritei de la Clejani a făcut o criză de nervii într-o emisiune TV.

Viorica de la Clejani și-a ieșit din minți după ce fiica sa, Margherita, a provocat un accident în Capitală. Marile discuții au apărut însă după ce a fost lansată teoria conform căreia fata s-ar fi aflat sub influența heroinei. Subiectul a fost amplu relatat în mass-media, iar Viorica din Clejani s-a plâns că este epuizată psihic din cauza mediatizării excesive. În emisiunea „XNS” de la Antena 1, moderată de Dan Capatos, cântăreața a explicat că nu mai poate să iasă din casă pentru activitățile banale.

„Lăsa-ţi-mi copiii în pace! Vă rog, lăsaţi-i în pace! Că nu mai putem ieşi pe stradă. E o fată de 28 de ani. Ce vreţi de la ea? Este şi aşa destul de stresată de accident şi de dosarul penal. Ce vreţi? Să se sinucidă de depresie, cum au făcut Mălina Olinescu şi Mădălina Manole? Ce-a făcut? A omorât pe cineva? Vreţi să-mi pierd copilul? Alţii fac accidente de maşină, omoară oameni şi nu păţesc nimic.

Nu mai suport! De o săptămână sunt terorizată. Nu pot să mă duc să-mi iau apă şi mâncare. Eu sunt nebună? eu vorbesc frumos cu tine, dacă vorbeşti frumos cu mine. Dacă vorbeşti prost cu mine te nenorocesc”, a strigat Viorica de la Clejani în timpul emisiunii TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și fiica sa, Margherita a răbufnit pe rețelele de socializare și a postat câteva mesaje dure la adresa criticilor ei.

„Ştiu sigur că nu se droghează. Ba chiar este împotriva drogurilor. Am văzut-o că lua nişte pastile şi, bineînţeles, am întrebat-o ce sunt. Mi-a spus că sunt pastile de slăbit. Nu aveam de ce să nu o cred”, explica Ioniță de la Clejani, tatăl Margheritei, la emisiunea lui Dan Capots.

El mai preciza că tănărul care se afla în mașină cu Margherita nu este iubitul fetei. „Nu este iubitul fiicei mele, acest Teo. Relaţia lor este una strict profesională. Fiica mea avea de gând să lanseze o linie de creaţie vestimentară. Una pentru tineret. Pe acest Teo l-a cunoscut pentru că i-a fost prezentat drept designer. Şi ea a vrut să colaboreze cu el pentru linia de haine. Atât şi nimic mai mult”.