Fosta iubită a prințului Harry e consecventă. Are nuntă cu Harry

Fosta iubită a prințului Harry e consecventă. Are nuntă cu Harry

Cressida Bonas, fosta iubită a Prințului Harry înainte de Meghan Markle, se căsătorește cu Harry Wentworth-Stanley, care conduce organizația pentru promovarea sănătății mentale ”James’ Place”. Nunta era planificată anul acesta însă, din cauza pandemiei, cei doi au fost nevoiți să o amâne.

Meghan Markle nu a fost singura iubire a Prințului Harry. Cressida Bonas, fosta iubită a Ducelui de Sussex, a vorbit despre momentul în care s-a produs despărțirea dintre ei doi, în cadrul unui interviu acordat publicației Daily Telegraph. De asemenea, aceasta și-a promovat și noul său show, White House Farm.

Cressida Bonas și Prințul Harry au avut o relație timp de doi ani de zile. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Prințesei Eugenie în 2012. După despărțirea din anul 2014, Cressinda Bonas s-a concentrat pe partea profesională a vieții ei. Ba chiar a și fost invitată la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, scrie b1.ro.

Fosta iubită a Ducelui de Sussex a declarat că i-a fost extrem de greu să facă față întregii atenții pe care i-o acorda presa atunci când avea o relația cu Harry. De asemenea, nu suporta că tabloidele o numeau o „IT girl”, potrivit Elle.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu cred că termenii de genul acela sunt foarte limitați. Cred că lucrez foarte, foarte mult, iubesc ceea ce fac și sper că acest rol le-a dovedit oamenilor ceea ce pot face și ce-mi doresc să fac de acum înainte, fără a fi închisă într-o cutie”, a declarat aceasta.

Referitor la despărțirea sa de Prințul Harry, acesteia i-a fost greu să nu fie apreciată pentru cine era ea cu adevărat.

„Cressidei i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu idea de-a fi în centrul atenției doar pentru că era iubita Prințului Harry – și nu pentru că era ea însăși”, a precizat o sursă pentru revista People.

„Cressida este foarte discretă, dulce și cu capul pe umeri. Nu vorbea deloc despre Harry. Nu era deloc așa”, a mai declarat o fostă colegă de dans de-ale Cressida Bonas.