Și-a abuzat mama și apoi a ucis-o. Motivul este halucinant

Și-a abuzat mama și apoi a ucis-o. Motivul este halucinant

Un caz cutremurător a avut loc în localitatea Drăgăneşti-Olt, unde un bărbat de 55 de ani și-a abuzat mama, de 78 de ani, după care bătut-o și a ucis-o.

Sâmbătă, barbatul a fost reținut de oamenii legii și acuzat pentru abuz și crimă cu premeditare.

În urma anchetei făcută de procurori, s-a constatat că înainte de a o ucide pe biata femeie, criminalul a bătut-o cu bestialitate timp de trei zile, respectiv în intervalul 22-24 mai.

Joi, 28 mai, individul, văzând că starea de sănătate a bătrânei s-a agravat, a sunat după ajutor.

Ne puteți urmări și pe Google News

La locuința femeii, care locuia împreună cu fiul ei, a venit un echipaj medical care a transportat-o la spital. Cu toate eforturile medicilor, bătrâna s-a stins din viață câteva ore mai târziu.

Pe corpul femeii au fost găsite mai multe de 30 de lovituri. Bărbatul și-a bătut mama crunt, cu palmele, pumnii și picioare.

Îm prezent, criminalul este reținut pentru 30 de zile Decizia a fost luată de Tribunalului Olt, la solicitarea procurorilor.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 131/P/2020. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Păsărică Nicolae, cercetat pentru săvârşirea infracţinii de omor, prev. de art. 188 alin.1 C.p., cu aplic. 199 alin. 1 C.p. şi art. 77 lit. e C.p., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 30.05.2020 până la data de 28.06.2020, inclusiv”, se arată în încheierea magistraților olteni.

Decizia instanței nu este definitivă, inculpatul având drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Bărbatul de 55 de ani din Drăgănești-Olt le-a spus oamenilor legii că a bătut-o crunt pe mama sa, femeia în vârstă de 78 de ani, pentru că aceasta nu-și mai putea controla nevoile fiziologice, potrivit spynews.ro