Atentat la viața unui celebru avocat? Detaliul care a băgat Poliția în alertă

Atentat la viața unui celebru avocat? Detaliul care a băgat Poliția în alertă

Mașina unui cunoscut avocat din Timișoara a fost incendiată de o mână criminală. Descoperirea a fost făcută după ce mașina, care a ars în centrul orașului, a fost ridicată pentru a fi dusă la un service.

Inițial, toată lumea a crezut că o posibilă cauză a incendiului ar fi fost un scurt-circuit electric. BMW-ul avocatului timișorean Carin Antonescu era parcat pe o străduță pietonală din apropierea Palatului Dicasterial, în centrul orașului, luni după-amiaza, când a luat foc. Un lucrător de salubritate a observat focul care a cuprins zona de lângă portiera șoferului.

Jandarmii care asigură paza instanțelor au intervenit cu șase extinctoare și au reușit să stingă focul. Chemați prin apel la 112, pompierii au spus că posibila cauză a incendiului ar fi fost un scurt circuit la sistemul la alarmă.

Luni seara, însă, s-a descoperit adevărata cauză a focului care a cuprins mașina: o sticlă incendiară care se afla sub ea, și care a apărut la iveală în momentul în care mașina a fost ridicată pentru a fi dusă la un service.

Ne puteți urmări și pe Google News

Avocatul a sesizat imediat Poliția. ”În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă. Polițiștii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor declanșării incendiului”, a declarat, pentru Evz.ro, Alexandra Petrovici, de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

Sursa foto: Pressalert.ro