Cozmin Gușă a remarcat o mare problemă la naționala României. „Asta m-a șocat”

Cozmin Gușă a remarcat o mare problemă la naționala României. „Asta m-a șocat”

Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, a vorbit despre o situație pe care a remarcat-o la naționala de fotbal a României.

El făcut parte din delegația primei reprezentative, care a pierdut anul trecut meciul cu Spania, din deplasare, scor 0-5, în preliminariile Campionatului European. Cozmin Gușă i-a observat pe jucători, în afara terenului, și l-a pus pe gânduri lipsa de comunicare dintre ei.

„M-a deranjat însingurarea acestor fotbaliști. Când am intrat acolo să le fac o vizită, am văzut în holul hotelului niște băieți singuri. Fie se jucau pe computer, fie ascultau muzică la căști. Nu discuta nimeni cu nimeni. Pe mine mă deranjează mult asta și la judokanii mei. Mereu le reproșez că nu discută în timpul dintre antrenamente despre fel și fel de lucruri. Nu vorbesc între ei și nu se generează o emulație. Asta dăunează la antrenamente.

Lucrul acesta m-a șocat pe mine și chiar am discutat cu Răzvan Burleanu Mă, tot timpul e așa?. Mi-a spus că da, așa e mereu. Am discutat și cu Cosmin Contra, și el mi-a spus că este disperat de această reacție a lor de fiecare dată. Se însingurează, nu-și exprimă emoțiile unii altora, nu le discută. Asta le dă o anumită timorare.

Nu știu dacă are legătură, dar timorarea de a doua zi de pe teren, cu Spania cel puțin, a fost evidentă. Sigur că a fost și diferență de valoare, dar puținătatea acestor acțiuni care arată și un deficit de gândire, le generează aceste probleme emoționale. I-am văzut după meci disperați, supărați. Am stat puțin cu ei de vorbă după meci, erau și Pușcaș cu Ianis Hagi pe acolo”, a spus Gușă la GSP Live.