Fostul „ginere” al lui Becali i-a împurmutat obiceiurile. Latifundiarul, galben de invidie

Fostul „ginere” al lui Becali i-a împurmutat obiceiurile. Latifundiarul, galben de invidie

Fiul unui controversat miliardar, fost iubit al fiicei celei mici a lui Gigi Becali, Mihnea Grigoriu a reușit să facă o nouă achziție pentru colecția sa de automobile de lux.

Tânărul, Mihnea Gheorghiu, și-a comandat un super-bolid, dintr-o ediție limitată, al cărui preț ajunge la mai mult de jumătate de milion de euro.

Cunoscut pentru colecția sa de automobile, Mihnea Grigoriu a devenit proprietarul unui exemplar din ultimul model de Mercedes Brabus. Prețul pe care l-a plătit este de 600.000 de euro, justificat de faptul că în lume există doar 10 astfel de vehicule, conform cancan.ro.

Noul bolid va împărți garajul lui Mihnea Grigoriu cu două Lamborghini URUS  (320.000 de euro/ bucata), Ferrari FF (320.000 de euro), un BMW X 5 M E 700 (200.000 de euro), un Range Rover Mansory (200.000 de euro) şi un Porsche Cayenne Hamann (175.000 de euro). Automobilele cu care a fost văzut, de-a lungul vremii pe străzile din București au fost evaluate la aproximativ 2 milioane de euro.

Mihnea Grigoriu este cunoscut și datorită poveștii de dragoste pe care a trăit-o cu fiica cea mică a latifundiarului Gigi Becali, Alexandra.

 

Ne puteți urmări și pe Google News