Un individ controversat anunță tratamentul împotriva Covid-19! 100 de oameni, injectați cu dioxid de clor!

Un individ controversat anunță tratamentul împotriva Covid-19! 100 de oameni, injectați cu dioxid de clor!

Andreas Kalcker este un bărbat care se dă un doctor mai deosebit și care, printre alte lucruri, a susținut că vaccinurile reprezintă cea mai mare fraudă din istoria medicinei, din cauză că provoacă autismul. El anunță acum tratamentul impotriva Covid-19.

Datele preliminare ale unui studiu făcut pe 100 de bolnavi de Covid-19 ar arăta o rată de vindecare de 100%, în doar 4 zile, potrivit lui Andreas Kalcker.

Andreas Kalcker susține că dioxidul de clor, care „imediat ar pompa o cantitate mare de oxigen în celule”, este eficient împotriva Covid-19.

Individul, un „avocat” al dioxidului de clor, a postat un video, în care opinează că anumiți cercetători, pe care el îi urmărește, au putut obține un tratament complet, în doar patru zile, prin injectarea intravenoasă a dioxidului de clor. În înregistrare, el spune că această substanță, folosită, de pildă, la dezinfectarea bazinelor de înot, distruge și coronavirusul.

Ne puteți urmări și pe Google News

În scurt timp, a fost aspru criticat pentru afirmațiile făcute.

AFP l-a contactat pe șeful Secției de Pneumologie a Institului Lanari, din Buenos Aires, Argentina, pentru a verifica afirmațiile publicate de Andreas Kalcker.

„Conțin erori conceptuale grave!”, a izbucnit Eduardo de Vito. „Este alarmant faptul că autorii studiului au lansat astfel de ipoteze, cu atâta lejeritate, fără nicio dovadă empirică, ci doar bazându-se pe supoziții care n-au niciun temei științific”, a adăugat Eduard de Vito.