Veterana de la Meteo a „ieşit” din grilă, dar n-a rămas datoare. Culisele dispariţiei

Veterana de la Meteo a „ieşit” din grilă, dar n-a rămas datoare. Culisele dispariţiei

Una dintre vedetele emisiunii BBC Breakfast, Carol Kirkwood, le-a transmis fanilor săi că din cauza unui accident rutier nu a mai apărut pe micile ecrane în ultimele săptămâni.

Conform Daily Star, ea a fost implicată într-un accident ce putea avea urmări şi mai grave decât cele care au fost: o maşină a intrat în ea şi a doborât-o de pe bicicleta pe care ieşise la plimbare.

Carol Kirkwood a transmis mesajul pe una dintre reţelele de socializare pe care are aproape 200.000 urmăritori: „Am fost inactivă după un accident.

Cele mai mari mulţumiri pentru Poliţie (Chris şi Faye), pentru echipajul de pe ambulanţă (Miranda şi Stewart), care au avut grijă de mine şi m-au dus la spital. Şi în mod special pentru Peter Foskett-Tharby, de la Wexham Park Hospital.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Sally Nugent, colega vedetei care prezintă rubrica Meteo, a salutat recuperarea acesteia după perioada grea: „Ah, mi-ai lipsit!”

Inclusiv prezentatoare matinalului Good Morning Britain, Charlotte Hawkins, a reacţionat: „Îmi pare atât de rău să aud asta, Carol, sărăcuţa de tine! Să te faci bine curând. Îţi trimit dragostea mea.”

La rândul lor, şi fanii veteranei de la Meteo au transmis mai multe mesaje prin care şi-au arătat sprijinul pentru Carol.