Prințesele Greciei și-au amânat nunțile din cauza coronavirusului

Prințesele Greciei și-au amânat nunțile din cauza coronavirusului

Prințesa Theodora din Grecia, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit că și-a pus nunta pe lista de așteptare a evenimentelor din viața sa. Aceasta după ce și prințesa Beatrice a fost obligată să-și amâne nunta din această lună

Prințesa Beatrice și logodnicul ei Edoardo Mapelli Mozzi au fost nevoiți să-și amâne nunta din cauza Covid-19, iar acum prințesa „Theodora Of Greece” a dezvăluit că și-a reprogramat și ea nunta cu un avocat din Los Angeles.

Actrița din Londra are 36 de ani și o interpretează pe secretara Alison Montgomery în filmul „The Bold and the Beautiful”.

O declarație publicată de Casa Regală Greacă, în weekend, a explicat că cei doi au fost nevoiți să-și amâne căsătoria din cauza pandemiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințesa Beatrice și logodnicul ei Edoardo Mapelli Mozzi au fost nevoiți să-și amâne cununia din cauza Covid-19, iar acum prințesa Theodora a Greciei a dezvăluit că și-a pus și ea nunta în așteptare.

Prințesa, care trece sub numele de scenă Theodora Grecia, este cea mai mică fiică a regelui Constantin și a reginei Anne-Marie, care și-au păstrat titlurile regale de la abolirea monarhiei grecești în 1973.