Prinţul Charles nu va deveni niciodată rege! Cine l-a visat decapitat

Prinţul Charles nu va deveni niciodată rege! Cine l-a visat decapitat

În timpul vieţii sale la Curte, Lady Diana s-a adresat adesea unei femei care era capabilă să interpreteze visele, dezvăluind o profeţie care astăzi ar putea deveni realitate.

Viaţa Lady Diana este încă un adevărat mister. La mai mult de 20 de ani de la moartea sa, petrecută la Paris într-un accident de automobil, continuă să transpară indiscreţii şi bârfe (aproape adevărate) despre viaţa sa la Curte.

Înainte de moarte avea coşmarui încărcate de semnificaţii

Iar viaţa între zidurile palatului nu era uşoară. Lady Diana, în fapt, a afirmat mereu că se simte nelalocul ei fiind mereu cu ochii aţintiţi pe ea. Şi, mai ales, era într-o stare emotivă deloc stabilă, trăia într-o continuă nelinişte care o obliga să recurgă la diferite medicamente pentru a-şi calma stările, povesteşte Joan Hanger.

Prietenă şi confidentă a Dianei, de profesie futurolog şi expertă în interpretarea viselor, a dezvăluit noi amănunte din viaţa Lady Diana, spunând că, puţin înainte de moarte, era afectată de coşmaruri care se repetau, încărcate de semnificaţii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Principesa a cunoscut-o pe Joan la începutul anilor '90 iar cele două au început să se frecventeze asiduu mai ales când Diana şi-a dat seama că femeia îi putea fi de mare ajutor în interpretarea viselor sale. Hanger afirmă că Diana se simţea singură, obosită şi că, mai ales la sfârşiturile de săptămână era afectată de coşmaruri şi deliruri. „Visa că e pierdută. Iar acest lucru indică un fel de a-ţi pierde identitatea - afirmă experta - Nu reuşea să vadă luminiţa de la capătul tunelului...”.

Visa rochii sfâşiate

„Lady Diana a visat şi rochii sfâşiate care înseamnă persoane care vor să te facă praf. Apoi, în visele sale apărea mereu Charles”. Hanger afirmă că aceste mărturisiri ale Dianei erau aproape profetice, în lumina celor ce s-a petrecut în familia regală.

„Mi-a mărturisit că soţul său nu va deveni niciodată Rege. Îl visa decapitat iar acest lucru are o mare semnificaţie. Poate indica moartea sau pur şi simplu dorinţa de a merge de una singură înainte, în viaţă. Semnificaţia este ambivalentă”. fiindcă de fapt, aceste gânduri puternice nu sunt departe de realitate.

Acestor indiscreţii asupra viselor Dianei, li se adaugă amănunte despre moartea sa dezvăluite de un celebru patolog englez. Cel care a specificat că nimeni, în timpul diferitelor îngrijiri ale Dianei n-a notat aceste lucruri, fiindcă altfel ar fi fost tratată şi poate destinul Prinţesei inimilor ar fi fost cu totul altul, relatează ilgiornale.