În plină criză, la DRDP Cluj se angajează pensionari! Una dintre ”speciale” este o nevastă cu pile

În plină criză, la DRDP Cluj se angajează pensionari! Una dintre ”speciale” este o nevastă cu pile

De pe data de 1 Mai, la Regionala de Drumuri și Poduri Cluj au fost făcute două angajări, fără concurs, totul cu semnătura directorului acestei instituții, Eugen Cecan.

Este vorba despre Mariana Pop, fostă șef al Laboratorului DRDP Cluj, pensionată de doi ani. După ce a produs la începutul acestui an un imens scandal, intrând fără drept în incinta laboratorului, unde a copiat mai multe rețete confidențiale pentru mixturi asfaltice, Mariana Pop a fost reîncadrată cu un salar de 15.000de lei.

Informația a fost publicată pe pagina de facebook a CNAIR. ”Pe foamea asta, când exista riscul neplății salariilor, deoarece rovigneta se încasează doar 50 la suta, la DRDP Cluj, se fac angajări. Și nu oricum. Pensionari reangajați pe baza de prietenii suspecte. Este vorba despre doamna Mariana Pop, sotia lui Mircea Pop, fostul șef al CNAIR. Doamna Pop, o respectabila pensionara cu o pensie de 6000 de lei, a fost angajata acum cu un salar de 15.000 de lei. Angajarea s-a făcut de la data de 1 mai 2020. Fără concurs. Doar invocând un articol din CCM care se referă la posibilitatea, atenție POSIBILITATEA; nu OBLIGATIVITATEA, angajării pensionarilor”, se arată pe respectiva pagină.

În afara de ”speciala” Mariana Pop, tot la DRDP a mai fost angajată și Mariana Toșa, o altă pensionară, fără de care activitatea Secției de Drumuri Cluj nu poate funcționa, cu ghilimelele de rigoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vestea celor două angajări a ajuns și la București unde a ieșit un mega scandal. Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, Ministrul Transporturilor a cerut rezilierea celor două contracte și revenirea la situația anterioară.